29 / 03 / 2024

Bitcoin yatırımcılarının heyecanla beklediği seviye çok yakın!

Bitcoin yatırımcılarının heyecanla beklediği seviye çok yakın!

Ünlü analist, Bitcoin yatırımcılarının uzayan ayı piyasasının sona eriyor olabileceğine dair işaretlere dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Cowen, Bitcoin'in tüm zamanların en yüksek seviyelerinden mevcut düşüş oranının, 2018 ve 2014 ayı piyasalarının dibini belirleyen seviyelere yaklaştığını öne sür



Kripto para analisti Benjamin Cowen yeni videosunda, Bitcoin'in mevcut yüzdesinin tüm zamanların en yüksek seviyelerinden düştüğünü ve 2018 ve 2014 ayı piyasalarının çukurunu belirleyen seviyeye yaklaştığını ortaya koyuyor.

Bitcoin yatırımcılarının heyecanla beklediği seviye çok yakın!

Cowen, “Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 75’lik bir düşüşle bu aralıkta yer alıyor. Geçtiğimiz yaz olduğu seviyelerde değil ama aynı zamanda tarihsel olarak gittiği kadar da aşağıda değil.” şeklinde konuştu.

Analist, “Birkaç ay daha beklersek ve Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesinden düşüş yüzdesi, geçmiş ayı piyasalarında gördüklerimizle eşleşmeye başlarsa, bu en azından işlerin nihayet yoluna girmeye başladığının bir işareti olacaktır.” dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön