26 / 04 / 2024

Bitcoin yeniden düşüşe geçti!

Bitcoin yeniden düşüşe geçti!

45 bin dolara kadar yükselen Bitcoin sabah saatlerinde 44 bin 100'e indi. Uzmanlar Bitcoin'de kritik seviyenin yaşandığını dile getirdi. 



Çarşamba günü kısa bir anlığına 40 bin doların altına gerileyen Bitcoin buradan gelen tepki alımlarıyla yükselişe geçti. Habertürk'te yer alan habere göre; Bitcoin dün gece 44 bin 898 dolara çıktı fakat 45 bin doları bu sabah itibarıyla henüz kıramadı. Gün boyunca bu kritik seviye kalacak. Bitcoin Çin'deki Evergrande belirsizliğinin küresel varlıklarda satışa sebep olmayacağını 40 bin dolarınn altına düşmüştü. Fakat son 2 gündür yatırımcının bu riski daha hafife aldığı görüldü.

Bitcoin yeniden düşüşe geçti!

Bununla beraber Twitter'ın da kullanıcılara Bitcoin'le bahşiş verme uygulamasını açıklaması olumlu bir haber olarak kaydedildi. Bitcoin son 24 saat içerisinde 0.2 değer artışı ile yatay bir seyirde kalırken Ethereum yüzde 2'lik düşüşle 3.050 dolara düştü. Dün sabah 80 dolara inen Avalanche (AVAX) ise gelen kar satışlarıyla bu sabah yeniden 72 dolara düştü. AVAX son 1 haftada yaklaşık yüzde 10 değer kazandı. Son 24 saatte piyasa değeri açısından ilk 100'de yer alan kripto paraların 72'si dolar bazında değer kaybetti.

Bitcoin toparlanmaya başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön