19 / 04 / 2024

Bitcoin yükseliş dönemine geçiyor!

Bitcoin yükseliş dönemine geçiyor!

Kripto para borsasında yaşanan dalgalanmalar şaşırtıyor. Bitcoin’in yaklaşık 150 bin dolara kadar çıkacağı söylenirken  strateji uzmanları bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.



Nikolas Panigirtzoglou liderliğindeki JPMorgan hase strateji uzmanlarına göre yapılan açıklamada, Bitcoin için en uygun olan değerin altına oranla mevcut fiyatından yüzde 12 altında olduğu belirlendi. Konuya ilişkin ünlü bankanın yaptığı açıklamada, Bitcoin’in son işlem fiyatı uzun vadede yaklaşık  150 bin dolara kadar çıkacak.

Bitcoin yükseliş dönemine geçiyor!

Kriptokoincom'da yer alan habere göre; Bitcoin'in altın oranından 4 kat daha fazla değişiklik göstermesinin sebebi   piyasadaki  değerin  yaklaşık 38 bin dolar olmasından kaynaklanıyor.  Bu, mevcut seviyesinin yüzde 12 kadar gerisindeki bir değere işaret ediyor. Bitcoin ve altın oranının güncel fiyatındaki oynaklığın yaklaşık 3 katına kadar azaldığı belirtilerek gerçeğe daha uygun olacak fiyatın ise 5 bin dolara kadar çıkacağını ön gördüler. Bitcoin'in şu an ki değeri  43.400 dolar.

JP MORGAN EN BÜYÜK KRİPTO PARA BİRİMİNİN GERÇEK FİYATINI BELİRLEDİ

Strateji uzmanları yaptıkları açıklamada, “Bitcoin’in ileriye dönük en büyük zorluğu, volatilitesi ve daha fazla kurumsal kabulü engelleyen yükseliş ve düşüş döngüleri” söylediler. Nikolaos Panigirtzoglou'nun en büyük kripto para değerlerinden olan Bitcoin çin geçen sene hesapladığı değer 146 bin dolar oldu. 2022 yılı için ise hesapladığı değer yaklaşık 150 bin dolara kadar yükseldi.

Bu hesaplamalar doğrultusunda JPMorgan’ın stratejisine göre Bitcoin, gerçeğe uygun olan fiyatının üzerinde satışı gerçekleştiriliyor. 10 Kasım 2021 tarihinde Bitcoin'in satış fiyatı 1.3 trilyon dolara kadar yükselmişti.

Bitcoin yükseliş dönemine geçiyor!

BİTCOİN PİYASASINDAKİ DEĞİŞİKLİK


Strateji uzmanları konuya ilişkin yaptıkları açıklamada, 2022 senesinin Ocak ayındaki satış fiyatının yeniden belirlenmesinin, BTC'nin yaklaşık yüzde elli oranında azalma yaşadığını açıkladı. Bu açıklamaya kıyasla 2021 senesinin mayıs ayından daha az “kapitülasyona” işaret ettiğini belirtti. 24 Ocak 2022 senesinde BTC 33 bin doların altına düştü. Ancak bu hafta tekrar yükselmeye başladı. BTC 10 Kasım 2021 senesinde 69.044 dolar olarak rekor bir yükseliş gösterdi. Borsalarda yaşanan oynaklıklar sonucunda belirlenen hedefler “daha ​​uzun süreli ve dolayısıyla daha endişe verici bir pozisyon azaltma eğilimine” olduğu anlatılıyor.

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Risk almak istemeyen kar satışa yöneldi!

Rusya'dan yeni kripto hamlesi: Şartlı izin verilecek!

Kripto para piyasası canlandı! Bitcoin son bir ayın zirvesine ulaştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön