25 / 04 / 2024

Bitcoin yüzde 10 artışa hazırlanıyor!

Bitcoin yüzde 10 artışa hazırlanıyor!

Bitcoin için müjde verildi! Bitcoin yüzde 10 artışa hazırlanıyor! Peki, Bitcoin ne kadar olacak? Bitcoin fiyatlarında son durum...



Bitcoin fiyatı 20.000 dolar yardımcı seviyesinden sıçradıktan sonrasında Asya seansında 20.916 dolar civarında. Benzer biçimde Ethereum yüzde 2'den fazla artışla 1.637 dolara çıktı ve yüzde 78.6 Fibonacci düzeltme seviyesine doğru gidiyor.

Crytonews'tan Ali B'nin haberine göre; 30 ekimin ilk saatlerinde büyük kripto paralar yeşil muamele görürken küresel kripto piyasası kıymeti ise 91 milyar dolar işlem hacmi ile 1 trilyonu aştı.

Özetle, Amerika Merkez Bankası'nın gelecek hafta açıklayacağı parasal siyaset ve ürem sonucu öncesi piyasa risk-on modunda.

Kripto paralarda hava puslu! Düşüş devam ediyor! İşte Bitcoin ve Altcoin'lerde son durum!EN ÇOK KAYBEDEN VE KAZANAN ALTCOINLER

Coin 360'da yer edinen habere göre; son 24 saatte en iyi performans gösterenler Dogecoin (DOGE), Klaytn (KLAY) ve Waves (WAVES) oldu. DOGE fiyatı yüzde 50'den fazla artışla 0.1344 dolara çıkarken KLAY fiyatı ise ortalama yüzde 19 artışla 0.29 dolara çıktı. Aynı zamanda WAVES yüzde 13'ten fazla artışla 3.80 dolardan işlem görüyor.

Mina (MINA) bu hafta yüzde 5'ten fazla düşüşle 0.70 dolara geriledi. TerraClassicUSD (USTC) ise yüzde 6'dan fazla düşüşle 0.038 dolara geriledi. Peki, Bitcoin ne kadar olacak? Bitcoin fiyatlarında son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön