26 / 04 / 2024

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden tahmin! Bitcoin'i neler bekliyor? Kripto parası olanlar dikkat! 

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden tahmin! Bitcoin'i neler bekliyor? Kripto parası olanlar dikkat! 

Kripto para piyasasının devi Bitcoin, 8 Haziran tarihinden bu güne ilk defa 22 bin doları aşarak toparlanmaya başladı. Peki Bitcoin neden yükseldi? Bitcoin'i neler bekliyor? İşte kripto piyasasındaki son gelişmeler...



Kripto para piyasasının devi Bitcoin, 8 Haziran tarihinden bu güne ilk defa 22 bin doları aştı ve geçen ay takıldığı dar aralığın üst sınırını test etti. Dev kripto da böylece toparlanma başladı. 

Bitcoin de yatırımcıları şok eden tahmin! Bitcoin i neler bekliyor? Kripto parası olanlar dikkat!  

Asya ve Avrupa hisse senedi piyasalarının yeşile boyanması dijital varlık piyasalarını olumlu etkiledi. Dün en büyük kripto para birimi Bitcoin yüzde 7,5, Etherium 11 artarken Avalanche ve Polygon gibi kriptolar da çift haneli değer kazandı. 

Peki Bitcoin neden yükseldi? Bitcoin'i neler bekliyor? İşte kripto piyasasındaki son gelişmeler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön