19 / 05 / 2024

Bitcoin'den büyük çıkış! Yatırımcılar şaşkın

Bitcoin'den büyük çıkış! Yatırımcılar şaşkın

Bitcoin fiyatındaki rallinin hafta boyunca devam etmesi beklenmekte.  Analistler, yukarı hareketin devam etmesi için 25 bin dolar seviyesini kritik görmekte.



Haziran ayında yaşanan sert satışlar ile 30 bin dolardan 18 bin dolar seviyelerine kadar gerileyen Bitcoin fiyatında toparlanma devam etmekte.

Kripto para borsası Bitbank'ın analisti Yuya Hasegawa, "Bitcoin'de kısa vadeli görünüm yukarı yönlü ve fiyat bu hafta 29 bin dolar civarına kadar yükselebilir" değerlendirmesinde bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön