23 / 04 / 2024

Bitcoin'den yatırımcıları üzen yeni rekor! Üst üste 8 haftayı düşüşle kapattı! 

Bitcoin'den yatırımcıları üzen yeni rekor! Üst üste 8 haftayı düşüşle kapattı! 

Bitcoin, 8 haftadır kapanışı kırmızı mumla yapıyor. 2 ay önce 47 bin dolar seviyelerine kadar ulaşan dev kripto para birimi, durdurulamayan bir değer kaybı sürecine girdi....



Kripto para borsasına girilmemesi gerektiğini, bu borsada büyük risklerin olduğunu aktaranların ellerini ovuşturduğu, kripto paraların geleceğin teknolojisi olduğunu ve aynı zamanda büyük fırsatlar bulundurduğunu söyleyenlerin ise gözlerinin yaşlandığı günler yaşanıyor. Bitcoin, 8 haftadır kapanışı kırmızı mumla yapıyor. 

Bitcoin den yatırımcıları üzen yeni rekor! Üst üste 8 haftayı düşüşle kapattı! 

Tam 2 ay önce 47 bin dolar seviyelerine kadar ulaşan ve yatırımcıların gözlerini ışıldatan kripto paraların lideri Bitcoin, o tarihten itibaren engellenemeyen ve durdurulamayan bir değer kaybı sürecine girdi. 

Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte milyonlarca kişinin merakla araştırdığı kriptolarda son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön