29 / 03 / 2024

Bitez Yalıları'nda yaşam başlıyor!

Bitez Yalıları'nda yaşam başlıyor!

FB Gayrimenkul Yatırımları tarafından Bodrum'da hayata geçirilen seçkin yaşam konsepti Bitez Yalıları Exquisite projesi, 15 Haziran-7 Eylül 2018 tarihleri arasında Yalıkavak Marina tanıtım standında ziyaretçilerini bekliyor.



Bitez Yalıları, Bitez’in bugüne kadar korunmuş ve hiç bozulmamış turkuaz denizine sadece 10 metre uzaklıkta, mandalina ve nar ağaçlarının kokularının birbirine karıştığı muhteşem bir konumda yükseliyor. 

Özgün mimari tasarım, mimari danışmanlık, akıllı ev sistemleri, 7/24 güvenlik, housekeeping, laundry, bahçe bakımı ve teknik hizmetler, havalimanı transfer hizmeti, profesyonel balıkçı teknesi, surf parkı ve diğer su sporlarının yanı sıra; özel otopark, Akdeniz ve Ege mutfaklarıyla donatılmış gurme deniz mahsulleri restoranı, özel iskelesi, kum plajı ve yatı olan yalı sahipleri için Bitez Marina’da özel ponton gibi ayrıcalıklar, Bitez Yalıları’nda yaşamı Exquisite yapan standartlar olarak öne çıkıyor. 

Bitez Yalıları nda yaşam başlıyor!

Tamamı deniz manzaralı Bitez Yalıları’nın her birinde müstakil olarak yaşam terası, yemek yeme terası, güneşlenme terasları, şömineli pool lounge ve balkon terası yer alıyor.  Denize sıfır 10 bin metrekarelik proje alanında devam eden ve Exquisite imzası taşıyan Bitez Yalıları projesi 17 ultra-lüks yalıdan meydana geliyor.  Şu ana kadar yüzde 95 i tamamlanmış olan Bitez Yalıları Exquisite projesinde Yaşam başlıyor.


Geri Dön