26 / 04 / 2024

Bizim Evler 4'ün mağazaları açık arttırmayla satışa sunuluyor!

Bizim Evler 4'ün mağazaları açık arttırmayla satışa sunuluyor!

Bizim Evler markalı konut projeleriyle Ispartakule’nin en geniş yaşam alanını inşa eden İhlas Yapı A.Ş. Bizim Evler 4’ün çarşında yer alan 39 mağaza açık artırma ile satışa sunuyor



Emlak Konut GYO tarafından nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Ispartakule’de binlerce konutun teslimi tamamlanırken, bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlanan Bizim Evler 4’ün çarşısı da 13 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek açık artırma ile satışa çıkacak.


Firmanın erken teslimlerle tamamladığı Bizim Evler markalı ilk üç projesinde yaşam devam ederken, 60 bin metrekare arsa üzerinde inşası devam eden 780 konutluk Bizim evler 4’te de kaba inşaat tamamlandı.


Bölgedeki dördüncü projesiyle birlikte Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı A.Ş. teslimlerini tamamladığı Bizim Evler markalı tüm projelerinde olduğu gibi Bizim Evler 4’te de birinci sınıf işçilikle hız kesmeden inşaata devam ediyor.


Ispartakule’nin büyük yatırımların merkezi olduğuna dikkat çeken Bizim Evler Satış Müdürü Mehmet Erhan Değerli; “Ispartakule’de konumlandırdığımız toplam 3 bin 392 konutta imzamız bulunuyor. Diğer projelerimizde de esas aldığımız sürdürülebilir kalite anlayışını Bizim Evler 4’te de devam ettiriyoruz. Isartakule’nin çarşısını içinde bulunduran Bizim Evler 4 bölgenin merkezi haline gelecek. Çeşitli alanlarda hizmet verecek cadde boyu mağazalarımız ile bölgenin ihtiyaçlarına yanıt vereceğiz. Bölgedeki dördüncü projemiz olan Bizim Evler 4’ün çarşındaki 39 mağazayı da 13 Haziran Çarşamba günü Ataşehir’de, Emlak Konut GYO A.Ş. genel merkezinde gerçekleştirilecek açık artırmada satışa sunacağız. Metrekare başlangıç fiyatını 4 bin 800 TL olarak belirlediğimiz mağazalara şimdiden ilgi yoğun.” dedi.


İnşaat sektörünün önde gelen firmalarının büyük konut yatırımlarının yer aldığı Ispartakule her geçen gün gelişmeye devam ediyor.


Binlerce ailenin yaşadığı bölgede birçok devlet yatırımının da bulunuyor. Metro, hızlı tren, üniversiteler ile Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük sağlık kampüsünün planlandığı Ispartakule son dönemin en gözde yerleşim alanlarından biri olarak öne çıkıyor.


Ispartakkule Ticaret Merkezi’nin, Bizim Evler 4 ile beraber, 2012 sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


0212 405 10 00


http://www.bizimevler.com.tr


Geri Dön