27 / 04 / 2024

Bizim Evler 4ün mağazaları

Bizim Evler 4ün mağazaları

Bizim Evler markalı konut projeleriyle Ispartakule’nin en geniş yaşam alanını inşa eden İhlas Yapı A.Ş. Bizim Evler 4’ün çarşında yer alan 39 mağaza açık artırma ile satışa sunuyor

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu! Kiralık ev arayanlara ve kiracılara şok!

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu. Sektörde kiralık konut sayısının düşeceğine ve konut kiralarının daha da yükseleceğine dikkat çekildi. 

Bizim Evler 9 ön talep topluyor!

İhlas Holding'in Avcılar'ın Firüzköy Mahallesi'nde hayata geçireceği en yeni projesi Bizim Evler 9 ön talep topluyor...

Bizim Evler 7'de yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası!

Yaşamın başladığı ve teslime hazır dairelerin yer aldığı Bizim Evler 7’den ev sahibi olmak isteyen konut alıcıları yüzde 5 peşin “Hemen al, hemen taşın’’ kampanyasıyla daireleri bugün alıp 2019’da ödemeye başlayabilecek...

Bizim Evler Ardıçlı iptal edildi, İhlas Marmara Evleri 4 geliyor!

İhlas Gayrimenkul tarafından Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi. Firma bu projenin yerine Beylikdüzü Yakuplu'da İhlas Marmara Evleri 4 projesine başlıyor. Projede toplam 1.249 adet daire ile 52 adet ticari ünite yer alacak.

Bizim Evler Güzelce satışta! 347 bin TL'ye!

İhlas Holding imzası ile Büyükçekmece'de inşa edilen Bizim Evler Güzelce projesi ön satışa çıktı. 347 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Peşin ve banka kredisi ile ödemelerde yüzde 15 indirim sunulan projenin inşaat çalışmaları da başladı.

Bizim Evler 6'da bugün al, bugün taşın!

İnşa ettiği markalı konut projeleriyle yatırımcısına güven veren İhlas Yapı, Bizim Evler 6 projesinde teslime hazır konutları yatırımcılara sunuyor.

Bizim Evler 8 ile 1 milyar TL ciro hedefleniyor!

Bizim Evler konutlarının 6'ncısında teslimler, 7'ncisinde inşaat devam ediyor. Markanın sahibi İhlas Yapı, bölgede büyük arsa kalmadığı için Bizim Evler 8'i, Kale Kilit'in Güzelce arsasına inşa edecek. Projede 1 milyar TL ciro hedefleniyor.

Ispartakule Bizim Evler 6'da şimdi al, Mayıs’ta taşın avantajı!

İhlas Yapı'nın hayata geçirdiği Bizim Evler 6 projesi ‘Şimdi al, Mayıs’ta taşın’ avantajı ile sunuluyor. Ispartakule'de inşa edilen projede 5.500 konutla bölgenin lideri konumunda.

Bizim Evler 6'dan şimdi al, Mayıs'ta taşın!

Devlet yatırımları ile mega projelerin kesiştiği bir noktada yer alan ve Ispartakule’yi Bizim Evler’ le donatan İhlas Yapı, yatırım adresi konumundaki bölgede güvenli liman arayanların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Ispartakule Bizim Evler 6'nın cadde mağazaları açılıyor!

Ispartakule’nin Merkezinde, gökkuşağı renkleriyle bezenen, yüksek standartlara sahip yaşam merkezi Bizim Evler 6’da konutlar teslime yaklaşırken, cadde mağazalarının yer aldığı ticari üniteler Ocak ayı itibariyle hizmete giriyor.

Bizim Evler 6'da avantajlı satın alma modeli!

Ispartakule'nin en büyük yatırımcılarından İhlas Yapı'nın 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6'da avantajlı satın alma modeli başladı.

Bizim Evler 6’da avantajlı satın alma kampanyası!

Ispartakule’nin en büyük yatırımcılarından İhlas Yapı’nın 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6’da avantajlı satın alma modeli başladı.

Bizim Evler 6 Residence nerede?

Teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşeceği Bizim Evler 6'da daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Proje 120 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bizim Evler 6 Residence nerede?

Bizim Evler 4ün mağazaları Haberi

Bizim Evler 4ün mağazaları

Emlak Konut GYO tarafından nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Ispartakule’de binlerce konutun teslimi tamamlanırken, bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlanan Bizim Evler 4’ün çarşısı da 13 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek açık artırma ile satışa çıkacak.


Firmanın erken teslimlerle tamamladığı Bizim Evler markalı ilk üç projesinde yaşam devam ederken, 60 bin metrekare arsa üzerinde inşası devam eden 780 konutluk Bizim evler 4’te de kaba inşaat tamamlandı.


Bölgedeki dördüncü projesiyle birlikte Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı A.Ş. teslimlerini tamamladığı Bizim Evler markalı tüm projelerinde olduğu gibi Bizim Evler 4’te de birinci sınıf işçilikle hız kesmeden inşaata devam ediyor.


Ispartakule’nin büyük yatırımların merkezi olduğuna dikkat çeken Bizim Evler Satış Müdürü Mehmet Erhan Değerli; “Ispartakule’de konumlandırdığımız toplam 3 bin 392 konutta...