19 / 03 / 2024

Bizim Evler Ardıçlı iptal edildi, İhlas Marmara Evleri 4 geliyor!

Bizim Evler Ardıçlı iptal edildi, İhlas Marmara Evleri 4 geliyor!

İhlas Gayrimenkul tarafından Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi. Firma bu projenin yerine Beylikdüzü Yakuplu'da İhlas Marmara Evleri 4 projesine başlıyor. Projede toplam 1.249 adet daire ile 52 adet ticari ünite yer alacak.



İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. tarafından Esenyurt Çınar Mahallesi'nde inşa edilecek Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi.


Konut ve ticari alanların yer alacağı Bizim Evler Ardıçlı'nın iptal edildiğini İhlas Gayrimenkul açıkladı. Firma iptalle ilgili "Mevzuatta meydana gelen son değişiklikler ve şirketimizin stratejik tercihleri neticesinde farklı lokasyonlarda inşaat faaliyetlerinin sürdürülmesine karar verilmiş ve daha önce duyurusu yapılan bu projelerden vazgeçilmiştir." açıklamasını yaptı.


İhlas Gayrimenkul, Bizim Evler Ardıçlı projesini Gülle Tekstil işbirliğiyle inşa edecekti. Projede 275 konut ile 18 ticari ünite yer alacaktı. Bizim Evler Ardıçlı projesinin arsa sahibi ile İhlas Holding arasında hasılat sözleşmesi 28 Nisan'da imzalanmıştı. 


İhlas Marmara Evleri 4 geliyor

İhlas Marmara Evleri 4 projesi İhlas Pazarlama'nın yüzde 70, İhlas Holding'in yüzde 15, İhlas Gayrimenkul'ün yüzde 10 ve İhlas Yapı'nın yüzde 5 pay sahibi olduğu,İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi tarafından inşa edilecek. Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan projede 1.249 adet daire ile 52 adet ticari ünite yer alıyor. 


İhlas Marmara Evleri 4 projesinin yapı ruhsatı alındı ve inşaat çalışmaları Kasım ayında başlayacak. 61 bin 705 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek projenin 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 



Tel: +90 (212) 454-2000

Web: http://www.ihlas.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com



Geri Dön