23 / 04 / 2024

Bizim Evler 7'de daire fiyatları 404 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bizim Evler 7'de daire fiyatları 404 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KISA süre önce markalı konut projelerinden Bizim Evler 7'yi satışa çıkaran İhlas Yapı'ya yatırımcının yoğun ilgisi sürüyor. Dairelerin hızla sahiplerini bulduğu projede fiyatlar ise 404 bin TL'den başlıyor.



Bizim Evler markasının tüm ayrıcalıklarını taşıyan Bizim Evler 7'de konutun yanı sıra 43 ticari ünite yer alıyor. Dairelerin hızla sahiplerini bulduğu projede fiyatlar ise 404 bin TL'den başlıyor.



DENİZ VE GÖL MANZARASINA HAKİM 


Bizim Evler 7, konumu itibariyle panoramik Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi'ne hakim bir manzaraya sahip. Projede daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak müşterilerin beğenisine sunuluyor. 

Aynca proje kapsamında, her daireye ve misafir araçlara kapak otopark konforu sunularak, yeşil alana daha fazla yer veriliyor. 


KANAL İSTANBUL'UN KOMŞUSU 


İnşaatı devam eden; Mecidiyeköy - Ispartakule metrosu, Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yollan, yenüenen banliyö hatlan, 3. Havaalanı, muhtemel Kanal İstanbul güzergahı, Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük sağlık kampüsü gibi projelerin lokasyonunda yer alması, "Yeni Şehir" olarak lanse edilen Ispartakule'yi kazanç ve cazibe merkezi haline getiriyor. 


Vahdet Gazetesi


Geri Dön