24 / 04 / 2024

Bizimevler 6'da satışlar hızla devam ediyor!

Bizimevler 6'da satışlar hızla devam ediyor!

Bizim Evler markalı altı projesiyle Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı, büyük ilgi gören Bizim Evler 6 projesinin "Metro" etabıyla da büyük beğeni topladı.




Bizim Evler markalı altı projesiyle Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı, büyük ilgi gören Bizim Evler 6 projesinin "Metro" etabıyla da büyük beğeni topladı. Projenin özellikle teras evleri hızla tükenirken, 316 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Ispartakule'nin en büyük ve en lüks projesi olarak konumlanan Bizim Evler 6, yeni etabıyla birlikte daha geniş peyzaj, sosyal yaşam ve spor alanları sunuyor. Bu özelliğiyle çocuklu ailelerin ve yatınmalann yoğun ilgisini görüyor. Bizim Evler 6, Ispartakule'nin tam merkezindeki yerleşimi ve çalışmalan devam eden Meödiyeköy - Bahçeşehir Metro hattının hemen çıkışında konumlanmasıyla yüksek yatırım değerine sahip. Bizim Evler 6 ve Metro etabıyla Ispartakule'deki toplam konut sayısını 5 bine çıkartan İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ile bölgeye 1.661 konut ve 160 mağaza kazandıracak. 


AİLELERİN ÖNCELİKLİ TERCİHİ 

İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği proje, geniş daire seçenekleri ve sosyal donatılarıyla ağırlıklı olarak aileler tercih ediyor. Teraslı daireleri ve yeni konsepti ile bölgedeki projeler arasında özel bir yer edinen Bizim Evler 6'nın 116 metrekareden başlayan daireleri 316 bin TL'den aha buluyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire seçenekleri sunuluyor. 


Türkiye Gazetesi 



Telefon 0212 405 10 00

Web Adresi: www.bizimevler.com.tr


Geri Dön