27 / 04 / 2024

Bizimevler 6 adres

Bizimevler 6 adres

Bizim Evler markalı altı projesiyle Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı, büyük ilgi gören Bizim Evler 6 projesinin "Metro" etabıyla da büyük beğeni topladı.

Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri!

Topuzlar Yapı imzası taşıyan Mavera Ahsen projesi aile konseptinde dizayn edildi. 6 katlı 2 blok şeklinde yükselen Mavera Ahsen projesinde 169 konut ve 3 ticari alan bulunuyor. İşte Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri...

BizimEvler 6 projesi architizer'da yayınladı!

İhlas Yapı'nın gökkuşağı renkleriyle bezediği BizimEvler 6 Projesinin fotoğrafları dünyaca ünlü mimarlık sitesi architizer.com’da yayınlandı.

Ispartakule Bizimevler 6 ödeme koşulları!

Ispartakule Bizimevler 6 projesinde 2+1'lerin fiyatları 460 bin liradan başlayarak değişiyor. Bizimevler 6 projesinde 0,40 faizle 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Adam Kule Dragos adres!

Toplam 6 bin 500 metrekare alanında yükselen proje toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşuyor. Adam Kule Dragos adres bilgisi kapsamında İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükseliyor.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

DKY Kartal Evleri adres bilgileri!

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar değişiyor. DKY Kartal Evleri adres bilgileri kapsamında proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Kasaba 3.Etap Evleri adres bilgileri!

Villa tiplerinin 4+1 ve 6+1 olarak dizayn eidldiği projede teslimler 2017 yılı içerisinde yapılması planlandı. Kasaba 3.Etap Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçiriliyor.

İncek Loft Evleri adres bilgileri!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. İncek Loft Evleri adres bilgileri kapsamında proje Ankara Gölbaşı İncek bölgesinde yükseliyor.

Çekmeköy Kasaba 3.Etap adres bilgileri!

Toplam 44 bin 80 metrekare inşaat alanında yükselen projede villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Çekmeköy Kasaba 3.Etap adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçiriliyor.

Toskana Orizzonte adres bilgileri!

Dolce Vita Yaşam Kulübünün yer aldığı projede evlerin tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. Toskana Orizzonte adres bilgileri kapsamında proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Balat Sidelya Garden Evleri adres bilgileri!

6 blok şeklinde yükselen Balat Sidelya Garden Evleri projesi 10 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede toplam 98 adet daireden oluşuyor. İşte Balat Sidelya Garden Evleri adres bilgileri...

Casa Riva Evleri adres bilgileri!

Toplam 64 adet konuttan oluşan Casa Riva Evleri projesinde daireler 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje Özpınarlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Casa Riva Evleri adres bilgileri...

Doktorların tercihi Bizimevler 6 oldu!

Doktorların tercihi Bizimevler oldu. Gayrimenkul yatırımlarını belirlemek için Bizm Evler 6 satış ofisinde bir araya gelen Türkiye Hastanesi doktorları, bölgenin yatırım değerine inandıklarını da belirtti.

Bizimevler 6 adres Haberi

Bizimevler 6 adres


Bizim Evler markalı altı projesiyle Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı, büyük ilgi gören Bizim Evler 6 projesinin "Metro" etabıyla da büyük beğeni topladı. Projenin özellikle teras evleri hızla tükenirken, 316 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Ispartakule'nin en büyük ve en lüks projesi olarak konumlanan Bizim Evler 6, yeni etabıyla birlikte daha geniş peyzaj, sosyal yaşam ve spor alanları sunuyor. Bu özelliğiyle çocuklu ailelerin ve yatınmalann yoğun ilgisini görüyor. Bizim Evler 6, Ispartakule'nin tam merkezindeki yerleşimi ve çalışmalan devam eden Meödiyeköy - Bahçeşehir Metro hattının hemen çıkışında konumlanmasıyla yüksek yatırım değerine sahip. Bizim Evler 6 ve Metro etabıyla Ispartakule'deki toplam konut sayısını 5 bine çıkartan İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ile bölgeye 1.661 konut...