24 / 04 / 2024

bizimevler 6 nerede

bizimevler 6 nerede

Ispartakule'de her kesime hitap eden yeni konut projeleriyle İhlas Yapı, BizimEvler serisiyle bölgede konut sayısını 5 bine çıkartıyor.

Doktorların tercihi Bizimevler 6 oldu!

Doktorların tercihi Bizimevler oldu. Gayrimenkul yatırımlarını belirlemek için Bizm Evler 6 satış ofisinde bir araya gelen Türkiye Hastanesi doktorları, bölgenin yatırım değerine inandıklarını da belirtti.

İhlas Yapı Bizimevler 6 Evleri'nde 116 metrekare daire 316 bin TL!

İhlas Yapı Bizimevler 6 projesiyle Ispartakule 'de 1661 konut ve 160 mağaza daha inşa edecek. İhlas Yapı, Ispartakule 'deki toplam konut sayısını 5 bine çıkartacak.

Bizimevler 6'da satışlar hızla devam ediyor!

Bizim Evler markalı altı projesiyle Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı, büyük ilgi gören Bizim Evler 6 projesinin "Metro" etabıyla da büyük beğeni topladı.

Metro, İhlas'ı 5 bin konuta taşıyacak!

İhlas Marmara Evleri 'nin bir etabı olan ve İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde İhlas Yapı tarafından inşa edilen Bizim Evler 6 projesinin 'Metro' etabı satışa sunuldu.

SON DAKİKA: Son 1 saatte peş peşe 6 deprem oldu! Son dakika deprem mi oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu?

Türkiye'nin farklı bölgelerinde son bir saat içerisinde ardı ardına 6 deprem meydana geldi. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA: Son 1 saatte 6 deprem! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu?

Son depremlerin listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin verilerine dayanılarak düzenli olarak güncelleniyor. Son bir saat içinde 6 deprem meydana geldi. İşte ayrıntılar...

6 Haziran Salı son dakika depremler! Bugün deprem nerede oldu? İstanbul’da az önce deprem mi oldu?

Deprem haberleri bilhassa Şubat ayında Kahramanmaraş merkezli olan iki büyük depremden sonra ilgi ile takip ediliyor. 6 Haziran 2023 deprem mi oldu, nerede oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

Az önce deprem nerede oldu? 6 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem son dakika deprem listesi!

Deprem listesi vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? İşte 6 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem son dakika deprem listesi!

Xiaomi Pad 6 Tablet en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 29 Nisan 2023 fiyat listesi

Yüksek çözünürlüklü ve yüksek tazeleme hızına sahip ekranıyla ön plana çıkar. cihazın Qualcomm Snapdragon 870 işlemcisi, yüksek performans ve hızlı işlem gücü sağlar.  Xiaomi Pad 6 Tablet  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? 29 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? 6 Şubat gününde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi araştırılıyor. İşte 29 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? 28 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? 6 Şubat gününde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi araştırılıyor. İşte 28 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? 27 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından günlük deprem listesi merakla sorgulanıyor. İşte 27 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? 26 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından günlük deprem listesi merakla sorgulanıyor. İşte 26 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? 25 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından günlük deprem listesi merakla araştırılıyor. İşte 25 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? 24 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından günlük deprem listesi araştırılıyor. İşte 24 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Nerede deprem oldu? 22 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından günlük deprem listesi sorgulanıyor. İşte 22 Nisan 2023 deprem listesi!

Ankara’da deprem mi oldu? Az önce Ankara’da nerede deprem oldu? 21 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi sorgulanıyor. İşte 21 Nisan 2023 deprem listesi!

bizimevler 6 nerede Haberi

bizimevler 6 nerede

İhlas Yapı, BizimEvler 6 ve 7 ile Ispartakule'deki toplam konut sayısını 5 bine çıkartıyor. Gökkuşağı renklerinin kullanıldığı BizimEvler 6'da dış cephesi, teraslı daireleri ve mimarisi ile bölgede dikkatleri üzerine çekiyor. 


Satışlar sürüyor 

Bugüne kadar 5 bin 500 BizimEvler projesinde yaşam başlarken, BizimEvler 6 ve 7'nin satışları devam ediyor. İnşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö tren hatları, 3.Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, "Yeni Şehir" olarak lanse edilen Ispartakule'yi cazibe merkezi haline getiriyor. 


8 yılda 6 proje

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Ispartakule'de 8 yılda 6 projeye imza atan ihlas Yapı, yatırımcısına BizimEvler 7 ile yeni bir fırsat daha sunuyor. 532 konut ve 48 ticari ünitenin yer aldığı BizimEvler 7, Küçükçekmece Gölü ile...