25 / 04 / 2024

Blanco, IF 2010 Ürün Tasarım Ödülü'nün sahibi oldu

Blanco, IF 2010 Ürün Tasarım Ödülü'nün sahibi oldu

Geniş bir ürün koleksiyonu olan Alman BLANCO, yeni tasarımı Blancoronis ile IF 2010'da tasarım ödülünün sahibi oldu



Yenilikçi eviye ve batarya tasarımlarından oluşan geniş bir ürün koleksiyonu olan Alman BLANCO, yeni tasarımı Blancoronis ile IF 2010'da tasarım ödülünün sahibi oldu.

2010 model tasarımları ile dikkat çeken Blanco, ergonomik ve estetik konseptiyle IF 2010 Ürün Tasarım Ödülü'nü almaya hak kazandı. Ürünlerde kullanılan paslanmaz çelik eviye ve fonksiyonelliğe önem verilmesi ile Blancoronis Silgranit, tasarım grubunun dikkatini çekti Uluslararası İndustrie Forum Design Hannover tarafından verilen bu yılki IF Ürün Tasarım Ödülü'ne Blancoronis Silgranit layık görüldü. Blanco CEO'su Achim Schreiber ödülle ilgili yaptığı açıklamada, "Geliştirdiğimiz ürün yelpazesi ile rekabete ve yüksek seviyede stratejiler belirlemeye devam etme niyetindeyiz. Deneyimlerimize, uzman ekipten oluşan tasarımcılarımıza ve ar-ge ekibimize güveniyoruz. Blanco, bu yıl IF Ürün Tasarım Ödülü'nü Blancoalaros 6-S modeli ile de alarak aynı mutluluğu bize iki kez yaşattı" diye konuştu.
 
Mutfakta alan kazandırmayı hedefliyor
Blancoronis, tasarım mantığını mutfakta ekstra alanlar oluşturmak ve var olan alanların verimli kullanılması üzerine kuruyor. Bu sayede mutfaktaki çalışma alanı artıyor ve tasarım anlayışı da görevini yerine getirmiş oluyor. Tasarımlardaki haznenin daire formunda tasarıma farklılık katıyor. Farklı aksesuarlarla kombinasyonların da yaratılabildiği tasarımda cam kesme tahtası kendi işlevinin dışında süzgeç ve kaseler arasında da bir köprü görevi görüyor. Ülkemizde Öztiryakiler tarafından Türk mutfaklarına kazandırılan Blanco'nun eviye ve bataryaların dışında davlumbaz, bulaşık makinesi gibi ürünleri de mevcut.
www.blanco.com.tr

Blanco IF Ödülü'nü aldı
Mutfakta Alman markası Blanco, Uluslararası Industrie Forum Design Hannover tarafından verilen bu yılki IF Ürün Tasarım Ödülü'ne layık görüldü.

Blancoronis, tasarım karakterini mutfakta ekstra kullanım alanları yaratmak üzerine oluşturuyor. Bu sayede mutfaktaki çalışma alanından maksimum konfor ortaya çıkarmayı hedefliyor. Farklı aksesuarlarla kombinasyonların da yaratılabildiği tasarımda cam kesme tahtası kendi işlevinin dışında süzgeç ve kaseler arasında da bir köprü görevi görüyor. Blanco'nun Türkiye temsilciliğini Öztiryakiler sürdürüyor.
Sabah Emlak


Geri Dön