16 / 04 / 2024

Blue Residence'de geri sayım başladı!

Blue Residence'de geri sayım başladı!

Her ihtiyaca cevap veren kaliteli ve teknolojik yaşam alanları kuruyor. Yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çeken Enyap İnşaat projelerinden Blue Residence'dan satın aldıkları konutları Şubat ayında teslim almayı sabırsızlıkla bekliyorlar...



1997'den buyana, binlerce insana yaşam alanları İnşaat, alanındaki öncülükleri ve projeleriyle dikkati çekiyor. 


Her ihtiyaca cevap veren kaliteli ve teknolojik yaşam alanları kuruyor. Yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çeken Enyap İnşaat projelerinden Blue Residence'dan satın aldıkları konutları Şubat ayında teslim almayı sabırsızlıkla bekliyorlar. 


'Kaliteli Zaman, Yaşam, Huzur Enyap İnşaat Projelerinde Saklı' sloganıyla müşterilerinin karşısına çıkan Blue Recidence'da Şubat sonunda anahtar teslimi  yapılacak. 140 bin TL. 'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan konutlara Enyap İnşaat güvencesiyle yüzde 50 prim sağlayacağı garanti ediliyor. Metropol şehirlerde yaşanan karmaşayı üzerinden atmak isteyen, zamanını kaliteli, huzurlu, rahat yaşamak isteyenler, Enyap İnşaat proje ve detayları www.enyapinsaat.com adresinden incelenebileceği gibi, Enyap İnşaat'a 0212 853 44 93'den ulaşabilinecek. 



Yeni Dönem


Geri Dön