27 / 04 / 2024

Blueplanet Kurtköy'de hemen tapu teslim daireler özel ödemelerle!

Blueplanet Kurtköy'de hemen tapu teslim daireler özel ödemelerle!

Firma: Şenkaya İnşaat

Proje: Blue Planet Kurtköy

Birden fazla cazip ödeme seçeneklerinin sunulduğu Blueplanet Kurtköy projesinde yer alan dairelerde tapu teslimleri hemen yapılıyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri ise 2015 yılının Aralık ayında yapılacak.



Anadolu Yakası'nda Kurtköy'de inşa edilen Blueplanet projesi,  Şenkaya İnşaat  tarafından yükseliyor. 4 bloktan oluşan projede 254 konut yer alıyor. 


10 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Blueplanet projesi kapsamında daire alanları 52 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 233 metrekareye kadar yükseliyor. 


Toplamda yüzde 70'lik kısmı yeşil alanlara ayrılmış olan Blueplanet projesi kapsamında daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar çeşitlilik gösteriyor. 


Tapu teslimleri hemen yapılan Blueplanet projesinde dairelerin teslimleri ise 2015 yılının Aralık ayında yapılacak. Blueplanet projesinde İş Bankası ile özel konut kredisi sağlanacak. 


Şirket bünyesinde yüzde 10 peşinat sonrasında teslimde öde modeli uygulanan projede ayrıca yüzde 25 oranında peşinat ödemesi sonrasında banka kredisiyle de ödeme yapılıyor. 


Blueplanet adres:Yenişehir Mah. Millet Caddesi Menekşe Sokak No: 1 Kurtköy/Pendik/İstanbul 


Blueplanet iletişim:

Telefon: 0 216 482 00 08

Web: www.blueplanet.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön