26 / 04 / 2024

BMW Z4'ün özellikleri neler fiyatı ne kadar? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

BMW Z4'ün özellikleri neler fiyatı ne kadar? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

BMW'nin spor aracı BMW Z4'ün fiyat listesi belli oldu. Peki BMW Z4'ün özellikleri neler fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi...



BMW Z4, İkonik roadster tasarımıyla gelişmiş estetik görünümlü BMW Z4, spor otomobil dinamiklerini bir roadster otomobilin sunduğu özgürlükle birleştiren aracının aralık ayı fiyatları belli oldu. Bu araç yaklaşık 258 bg (190 kW) güçlü sürüş dinamikleri ve yüksek hassasiyette kullanımı ve İyileştirilmiş verimlilik ve dinamikler için M aerodinamik donanımıyla dikkat çekiyor.

BMW Z4 ün özellikleri neler fiyatı ne kadar? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Arka çamurluk davlumbazının üst kısmında bulunan belirgin karakter çizgisi gizem dolu yüzeyler oluşturuyor. Ayırt edici görünüme sahip havalandırma, hava türbülansını azaltırken otomobilin atletik karakterini görsel olarak öne çıkmasına kolaylık sağlıyor. Böylece siyah softtop tavan da çizgilerle bir uyum yakalıyor.

BMW Z4 ün özellikleri neler fiyatı ne kadar? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

BMW Z4 stop lambaları son derece dar bir biçime sahip ve otomobilin yan kısımlarına doğru uzanıyor, aynı anda spoyler de yüzeylere uyumlu bir şekilde beliriyor. Arka tasarımın atletik görünümünü tamamlayan diğer tasarım öğeleri arasında difüzör ile serbest formda egzoz çıkışları yer alıyor.

BMW'nin spor aracı BMW Z4'ün fiyat listesi belli oldu. Peki BMW Z4 ne kadar, kaç lira, yakıt tüketimi nasıl? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön