17 / 04 / 2024

Bodrum Gravilla Sitesi'ndeki tadilat kavgası mahkemeye taşındı!

Bodrum Gravilla Sitesi'ndeki tadilat kavgası mahkemeye taşındı!

2017 senesine Bodrum Çukurbük'teki Gravilla Sitesi'nden villa satın alan Z.O.G., evdeki ayıplarının giderilmesi için villanın eski sahibiyle iletişime geçti. Talepleri karşılanmayan Z.O.G mahkemeye yoluna başvurdu. 



Bodrum Çukurbük'teki Gravilla Sitesi'nden 2017'de yazlık villa satın alan kadın hâkim Z.O.G., klima, gider borusu, mantolama ve elektrik prizi onarımı gibi taleplerinin karşılanmadığı maddi zarara uğratıldığını öne sürerek evi aldıktan iki yıl sonra Tüketici Mahkemesi'nde iş insanı Nuri Özen'e dava açtı. 

Bodrum Gravilla Sitesi ndeki tadilat kavgası mahkemeye taşındı!

Sabah'tan Erdoğan Yapık'ın haberine göre; Hakim Z.O.G. dilekçesinde, "Evdeki ayıpların giderilmesini talep ettim ancak olumlu bir cevap alamadım. Taşınmazı hiç kullanamadım, hayallerim yıkıldı" dedi. İşadamı Özen ise, "Havuza led lamba, bahçeye ilave aydınlatma gibi taleplerini kabul etmeyince dava yoluna gitti" ifadelerini kullandı. Özen, CİMER'e başvurarak hakim Z.O.G.'yi Hakimler ve Savcılar Kurulu'na (HSK) şikayet etti. Özen, hakimin mesleki gücünü kullanarak yanıltıcı bilirkişi raporu hazırlattığını ve anlaştığı bilirkişi heyetinin normalin neredeyse iki katı, yaklaşık 90 bin lira masraf çıkardığını kaydederek, "Yapılar kontrol edilerek teslim alındı. İftira atılmaktadır" dedi. 

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!


Geri Dön