26 / 04 / 2024

Bodrum Çukurbük villa onarımı

Bodrum Çukurbük villa onarımı

2017 senesine Bodrum Çukurbük'teki Gravilla Sitesi'nden villa satın alan Z.O.G., evdeki ayıplarının giderilmesi için villanın eski sahibiyle iletişime geçti. Talepleri karşılanmayan Z.O.G mahkemeye yoluna başvurdu. 

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

Bodrum Gravilla Sitesi'ndeki tadilat kavgası mahkemeye taşındı!

2017 senesine Bodrum Çukurbük'teki Gravilla Sitesi'nden villa satın alan Z.O.G., evdeki ayıplarının giderilmesi için villanın eski sahibiyle iletişime geçti. Talepleri karşılanmayan Z.O.G mahkemeye yoluna başvurdu. 

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı başladı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında yaşam başladı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla bir araya getiren mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü, bu yaz villa etabının teslimini yaptı.

Kiralık villa arayanlar dikkat!

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte kiralık villa arayanların sayısı bir hayli arttı. Talebin artması ile birlikte dolandırıcılar bu durumu fırsata çevirdi. Peki, villa kiralarken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villalarında teslimler bu yaz başlıyor!

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında teslimler başlıyor. Proje, Bodrum'un en özel koylarından birinde hayata geçiriliyor.

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

MESA Bodrum Demirbükü'nde hayat Haziran'da başlıyor!

Mesa Mesken tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam Haziran 2021'de başlıyor.

Mesa Bodrum Demirbükü satılık!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa bulunuyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü satılık daire fiyatları...

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Bodrum Çukurbük villa onarımı Haberi

Bodrum Çukurbük villa onarımı

Bodrum Çukurbük'teki Gravilla Sitesi'nden 2017'de yazlık villa satın alan kadın hâkim Z.O.G., klima, gider borusu, mantolama ve elektrik prizi onarımı gibi taleplerinin karşılanmadığı maddi zarara uğratıldığını öne sürerek evi aldıktan iki yıl sonra Tüketici Mahkemesi'nde iş insanı Nuri Özen'e dava açtı. 

Sabah'tan Erdoğan Yapık'ın haberine göre; Hakim Z.O.G. dilekçesinde, "Evdeki ayıpların giderilmesini talep ettim ancak olumlu bir cevap alamadım. Taşınmazı hiç kullanamadım, hayallerim yıkıldı" dedi. İşadamı Özen ise, "Havuza led lamba, bahçeye ilave aydınlatma gibi taleplerini kabul etmeyince dava yoluna gitti" ifadelerini kullandı. Özen, CİMER'e başvurarak hakim Z.O.G.'yi Hakimler ve Savcılar Kurulu'na (HSK) şikayet etti. Özen, hakimin mesleki gücünü kullanarak yanıltıcı bilirkişi raporu hazırlattığını ve anlaştığı bilirkişi heyetinin normalin neredeyse iki katı, yaklaşık 90 bin lira masraf çıkardığını...