27 / 04 / 2024

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villalarında teslimler bu yaz başlıyor!

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villalarında teslimler bu yaz başlıyor!

Firma: Mesa Grup

Proje: Mesa Bodrum Demirbükü

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında teslimler başlıyor. Proje, Bodrum'un en özel koylarından birinde hayata geçiriliyor.



Konumlandığı doğal coğrafya ile sınır gözetmeden bütünleşen, dört mevsim keşfedilmeyi bekleyen doğası, denize sıfır lokasyonu ve konforun tasarımla buluştuğu bütün detaylar ve işletme faaliyetleri ile bu yaz eşsiz bir hayatta teslimler başlıyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; eşsiz konumu, büyüleyici tabiatı ve ulaşılabilir lüksü doğayla bir araya getiren mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü, Mesa tarafından yaklaşık 2 senelik bir çalışma ile "en iyi”nin hayata geçirilmesi için hazırlandı.

Mesa Bodrum Demirbükü nün villalarında teslimler bu yaz başlıyor!

Erginoğlu - Çalışlar’ın mimarlığını üstlendiği proje görünmez, duyulmaz, hissedilmez şeklinde nitelendirilen mimari “non-invazif” felsefeye ait en başarılı örneklerden biri. Mesa Bodrum Demirbükü, az katlı yapısı ile ağaçların arasında görünmeyerek, koyun yükselen doğal yer şekline uyum sağlıyor.

Proje yerel-geleneksel form ve malzemeleri, çağdaş yaşam ihtiyaçları ile harmanlayan bir tasarım anlayışı ile tasarlandı. Geleneksel Akdeniz Evi'nin çağdaş şekilde yorumlanması dikkate alındı. Gerek mekânsal organizasyonu gerekse malzeme seçimlerinde, yer aldığı çevre ile entegre olan yapılardan meydana getirildi. 

Mesa Bodrum Demirbükü'nün 19 bin metrekare büyüklükten fazla iddialı sahil alanıyla estetik bir peyzaja sahip ve bölgeye özgü birçok farklı ağaca yer verilen sahilinde gün boyu güneşlenilebilecek alanlar ve lezzetli atıştırmalıklarla unutulmaz kokteyllerin tadının çıkarılabileceği Beach Bar bulunuypr. Sahilde ayrıca Akdeniz yemeklerinin servis edildiği sahil lokantası, ve çocuk oyun alanına artı olarak bir de iskelesine yer veriliyor. Proje genelinde ayrıca biri sahil bölgesi diğeri sosyal merkezde olacak şekilde iki adet havuz bulunuyor. Kendine özgü dizaynlarla yapılan havuzlar çevresindeki farklı çam ağaçları türleri ile doğa ile bütünleşmiş bir atmosfer sunuluyor. 281 metrekare olan sahil havuzu denize çok yakın bir mesafede yer alırken havuzun tasarımında hem form hem de malzeme tercihinde doğal ortam nitelikleri ön lana çıkarıldı. Özgün ve özenli tasarımlarla Mesa Bodrum Demirbükü sahil havuzu, doğanın içinde bir havuz tecrübesi sağlıyor. Farklı kotların meydana getirdiği havuz terasları etrafında konumlanan zeytin, sakız ve kızıl çam ağaçlarıyla beraber doğa ile bütünleşilmesine imkan sunuluyor. 

Mesa Bodrum Demirbükü nün villalarında teslimler bu yaz başlıyor!

2.5 kilometre uzunluğa sahip koşu ve yürüyüş parkuru, günlük yürüyüşlerin tabiatın merkezinde yapılabilmesine imkan yaratırken koyda, Mesa Bodrum Demirbükü projesinde günün her anında hayatı kolaylaştıran asistan hizmetleri, aktivite takvimi hazırlanması, restoran rezervasyonlarının gerçekleştirilmesi, yalnızca kişiye özel kara ve deniz yolu ulaşımına ek hava yolu ulaşımı ile de lüks ve benzersiz bir yaşamı Mesa farkıyla yaşatılıyor. 

Mesa Mesken'den yurtdışı atağı! 

Web: https://www.mesabodrum.com/


projeye sor



Geri Dön