19 / 04 / 2024

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.



Mesa Bodrum Demirbükü projesinin mimarığını Erginoğlu - Çalışlar üstleniyor. Projede 200 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenebileceği projede, 130 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. 

Mesa Bodrum Demirbükü nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü'nde sakız, çam ve zeytin ağaçlarıyla ev sahiplerine tabiatla birlikte bir yaşam sunuluyor. 

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, Torba'ya 10 dakika, Türkbükü ve Yalıkavak'a 20 dakika mesafede konumlanıyor. Şehir merezine 10 dakika mesafede bulunan projede bir butik otel de yer alıyor.

Mesa Bodrum Demirbükü nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü'ndeki rezidanslar özel girişleri, geniş terasları, estetiği işlevsellikle bütünleştiren iç mimarisi, müstakil villa hissi yaratan tasarımı ve her birini çevreleyen sonsuz yeşiliyle bambaşka bir hayata kapı aralıyor.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı!


Geri Dön