19 / 04 / 2024

Mesa Bodrum Demirbükü projesinden özel Küba Gecesi!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinden özel Küba Gecesi!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık kalite anlayışıyla markalaşan Mesa, Bodrum Demirbükü projesiyle özel bir Küba Gecesi'ne imza attı. 



Mesa Bodrum Demribükü projesi 13 Temmuz'da yaklaşık 200 seçkin ismi Küba Gevesi'nde ağırladı. Private Luxury konsepitini benimseyen proje Küba Gecesi'nde davetlilere Küba lezzetlerinden oluşan özel tatları ikram etti. Ayrıca, Küba dans gösterileri yapıldı. Küba konsepti ile hazırlanmış bu özel gecede davetliler Havana’lı Torcedora Juanita ile sohbet etme ve resim çekilme şansını yakaladı.

Mesa Bodrum Demirbükü yaklaşık 2 yıllık bir çalışma ile en iyiyi hayata geçirmek üzere tasarlandı. Projede, doğaya karışan mimari yaklaşımıyla özel bir yazılım geliştirildi. Yazılım sayesinde zeytin ve çam ağaçlarının konumu belirlendi ve coğrafyanın doğal yapısına uygun mimari özellikler taşıyan bir projeye hayat verildi. Taş ve ahşap kullanımın yoğun olduğu projede geçirgen yüzeylerle güneş ışığından maksimum fayda sağlanması hedeflendi. Tüm dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu proje, 200 bin metrekarelik bir arazide 67 bin metrekare satılabilir alana sahip. Projede yeşile ayrılan alan 130 bin metrekare büyüklüğünde.

Bodrum'un en güzel koyu

Mesa Bodrum Demirbükü'nde hayatın başlamasıyla birlikte yeşil alan sulamasının deniz suyunu tatlı suya çevirerek yapılması planlanıyor. Bodrum’da yaklaşık 16 bin metrekare kumsal sahili olan projede sahil lokantası, sahil barı, çocuk oyun alanı bulunuyor. Sahilde ayrıca güneşlenmek ve yatların yanaşabileceği iki ayrı iskele bulunuyor.

3 farklı villa tipi 

Mesa Bodrum Demirbükü projesi 3 farklı villa tipi, geniş terasları ve yemyeşil bahçeleriyle 6 farklı rezidans ünitesinden oluşuyor. 2+1’den 5+1’e kadar 210 rezidans, 5+1 ve 6+1 tiplerinde 50 villa ve butik bir oteli bulunan projenin dairelerinin büyüklükleri net 118 ile 520 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca, proje için biri sahilde diğeri sosyal merkezde olmak üzere 2 havuz bulunuyor. 228 metrekare olan sahil havuzu denize çok yakın bir mesafede konumlandırılırken havuzun tasarımında hem form hem de malzeme seçiminde doğal ortam özellikleri gözetildi.

Mesa Bodrum Demirbükü nerede? 


Torba’ya 3 dk , Göltürkbükü’ne 8 dk, Bodrum Merkez’e 10 dk , ve Yalıkavak’a 15 dk mesafede yer alıyor. Mesa Bodrum Demirbükü Milas-Bodrum Havaalanına ise sadece 35 dakika uzaklıkta ve Bodrum’un en büyük marinaları olan Yalıkavak Marina 13 deniz mili, D-Marin Turgutreis 19 deniz mili, Milta Bodrum Marina 30 deniz mili uzaklıkta  bulunuyor. 


Özel fırsatlar

Bodrum’un en özel koylarından birinde yer alan bu çok özel proje 3 milyon 500 bin TL den başlayan fiyatlarla 36 aya kadar şirket bünyesinde vade farksız ödeme imkanı sunuyor. 1 örnek villa ve 3 farklı örnek rezidans dairesinin tamamlandığı, ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu projede havadan, karadan ve denizden ulaşım imkanı sunuluyor. Yüzde 70'inin tamamlandığı projede teslimler Aralık 2020'de yapılacak.

Web: www.mesabodrum.com


Geri Dön