29 / 03 / 2024

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.



MESA Bodrum Demirbükü, Dünya Turizm Fuarı Enstitüsü tarafından bu sene Bodrum’da yapılan Global Turizm Forumu’na sponsor oldu. 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’nun teması “Lüks Seyahat ve Yatırımlar” oldu. Dikkat çeken Forum’a MESA Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu da katılım gösterdi. Ayrıca merakla beklenen foruma, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle de katılım sağladı.

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

Mert Boysanoğlu Global Turizm Forumu’nda gerçekleştirdiği konuşmada “Bodrum için İstanbul’dan sonra Türkiye’nin ikinci büyük markası demek yanlış olmayacaktır. 30 yıl önce bir balıkçı kasabası görünümünde olan Bodrum, şimdi o ruhu kaybetmeden Cannes ile yarışıyor. Eşsiz koyları, doğası, güneşi, iklimi, marinası ve sosyal hayatı Bodrum'un yükselişinin en önemli etkenleri. Covid-19 sonrası ise Bodrum’a talep ciddi anlamda arttı. Bodrum, doğanın içinde sakin bir hayat sürme, evinden çalışma ve ihtiyaç halinde büyük bir şehirde gibi sosyalleşme imkanlarını bir arada sunuyor. Bu durum da bölgedeki lüks konut talebini artırıyor. Bölgede ihtiyaç duyulan yapılaşmanın doğaya saygıyla, sürdürülebilir ve özenli bir şekilde ilerlemesi Bodrum’un cazibesini daha çok artırıyor. Bu çerçevede biz de MESA olarak tüm projelerimizde olduğu gibi MESA Bodrum Demirbükü’nde de doğal malzeme kullanımı ve geri dönüşüm gibi konulara azami düzeyde önem verdik. Bodrum’un eşsiz kültürel ve doğal varlıklarını korumaya katkı sağlamayı buradaki varlığımızın vazgeçilmez bir parçası olarak görüyoruz. Bodrum, turizm sektörüne ve ülke ekonomimize değer katıyor, biz de MESA olarak bu değerin bir parçası olmaktan mutluyuz.” dedi.

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü Global Turizm Forumu Davetlilerini Ağırladı

Merakla beklenen Global Turizm Forumu’nun son gününde ise panele katılan davetliler MESA Bodrum Demirbükü projesini gezdi. Davetliler projede yer alan örnek villa ve rezidansları da inceledi.
Konumuyla dikkat çeken Mesa Bodrum Demirbükü projesinin villa etabı bu yaz teslim edilecek. Gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projeleri arasında yer alan MESA Bodrum Demirbükü projesi yaklaşık olarak 2 senelik bir çalışma ile hayata geçirildi. Merakla beklenen MESA Bodrum Demirbükü projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve  5 oda 1 salon seçenekleri ile 196 adet rezidans, ve yine 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon villa seçenekleriyle 48 villa ile toplam 244 konut bulunuyor.

Web: https://www.mesabodrum.com/

Mesa Çengelköy Bosphorus satışta!


Geri Dön