25 / 04 / 2024

Mesa Bodrum Demirbükü Aralık 2020'de teslim edilecek!

Mesa Bodrum Demirbükü Aralık 2020'de teslim edilecek!

Mesa, Bodrum'un en özel koylarından birinde çok özel bir proje atıyor. Mesa Bodrum Demirbükü tüm detaylarıyla Private Luxury konseptini Bodrum'da hayata geçiriyor. 



Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık tecrübesiyle Mesa Bodrum'da "Private Luxury" konseptiyle özel bir projeyi hayata geçiriyor. Mesa Bodrum Demirbükü, denize sıfır konumuyla  lüksü doğayla buluşturuyor.

Projenin tasarım sürecinde   MESA, 7 mimarlık ofisinin katıldığı bir yarışma düzenledi. Yarışmayı, “doğaya karışan mimari” yaklaşımıyla geliştirdikleri yazılım ile yurtiçinde ve yurt dışında birçok başarılı projeye imza atmış Erginoğlu & Çalışlar kazandı. Yazılım sayesinde zeytin ve çam ağaçlarının konumu belirlendi ve coğrafyanın doğal yapısına uygun mimari özellikler taşıyan bir projeye geliştirildi. 

Mesa Bodrum Demirbükü Aralık 2020 de teslim edilecek! 

Mesa Bodrum'daki tüm daireler deniz manzarasına sahip. Proje 200.00 m2’lik bir arazide 67.000 m2 satılabilir alan kullanılarak tasarlandı. Ayrıca, projede yeşile ayrılan alan ise 130.000 m2 büyüklüğünde. Mesa Bodrum Demirbükü projesi 3 farklı villa tipi, geniş terasları ve yemyeşil bahçeleriyle 6 farklı rezidans ünitesinden oluşuyor. 2+1 ‘den 5+1’e kadar 210 rezidans, 5+1 ve  6+1 tiplerinde 50 villa ve butik bir oteli bulunan projenin dairelerinin büyüklükleri 118 ile 520 metrekare arasında değişiyor. 

Lüks ve değanın içinde olan ve her detayıyla özenle kurgulanan projenin peyzajı uzun yıllardır Bodrum’da yaşayan Ata Turak’a teslim edildi. Bodrum’un doğasına ve florasına hakim Ata Turak’ın projede kullandığı tüm bitkiler Bodrum’un mikro iklimine, toprak ve su yapısına uygun olması sebebiyle suya asgari düzeyde ihtiyaç duyuyor. Proje'de hayatın başlamasıyla birlikte yeşil alan sulamasının deniz suyunu tatlı suya çevirerek yapılması planlanıyor.

Mavinin, yeşilin, denizin ve ormanın dinginliğini tüm yıl boyunca Bodrum Demirbükü projesi ile MESA, kalitesine özgü lüks standartlarını bir üst seviyeye taşıyor. Ulaşılabilecek en yüksek konfor ile teknoloji, kalite, hacim, yaşam ve sosyal olanakları Mesa kalitesiyle sunuluyor. Proje ayrıca açık havuzu, ve projeye özel restoranının yanı sıra 2,5 kilometrelik koşu ve yürüyüş parkuruna sahip. Sporlarını bir eğitmen eşliğinde yapmayı tercih edecek Mesa Bodrum Demirbükü sakinleri proje kapsamında personal trainer hizmetinden de yararlanabilecek.

Ayrıca, projede çocukların mutlu ve güvenle büyümelerini sağlamak için her detay düşünüldü. Ağaç evler, parklar, uzman eğitmenler eşliğinde miniklerin keyifli zaman geçirebilecekleri çocuk kulübü gibi eğlence durakları yer alıyor.

Mesa Bodrum Demirbükü projesinin inşaatına Ocak 2018 yılında başlandı. Projenin Aralık 2020 tarihinde teslim edilmesi bekleniyor. 

Mesa Bodrum Demirbükü Aralık 2020 de teslim edilecek! 

Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Bodrum Merkez’e 10 dk , Torba’ya 3 dk , Göltürkbükü’ne 8 dk ve Yalıkavak’a 15 dk mesafede konumlanan Mesa Bodrum Demirbükü, Milas-Bodrum Havaalanına ise sadece 35 dakika uzaklıkta ve Yalıkavak Marina 13 deniz mili, D-Marin Turgutreis 19 deniz mili, Milta Bodrum Marina 30 deniz mili uzaklıkta  bulunuyor. 

Web: www.mesabodrum.com


Geri Dön