27 / 04 / 2024

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.



Hilton ve BESA Grub tarafından basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Hilton Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye (MENA) İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Carlos Khneisser, Hilton Türkiye İş Geliştirme Direktörü Nida Sözügeçer, BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci ve BESA Grup Turizm Koordinatörü Yunus Gürkan katıldı.

Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe hizmet veren BESA Grup ile anlaşma yapan Curio Collection by Hilton, Türkiye'deki ilk markası "The BO Vue" otelini Bodrum'da açacak. The BO Vue'in tamamıyla entegre olacağı The BO Viera projesi villa ve rezidanslardan oluşacak. Toplam 330 yaşam ünitesine sahip projede misafirlere özel plaj, spor merkezi, spa bulunuyor. Otelin 2021 yılında açılması hedefleniyor.

Yeni proje, devam eden veya yapım veya proje aşamasında olan 100'den fazla tesise sahip Curio markasının büyüyen küresel portföyüne eklenecek. Curio Collection by Hilton markası, dünyada belirli lokasyonlarda yer alıyor. Curio Collection by Hilton otelleri, bölgenin ruhunu taşıyan, tam anlamıyla yerel mekanlar olarak dikkat çekiyor.

Ege Denizi kıyısındaki Küçükbük'te inşa edilecek otele Bodrum havaalanından arabayla bir saatten daha kısa sürede ulaşılabilecek. Proje,  kolay erişim avantajına sahip. 

Toplam 85 odalı ve 180 yatak kapasiteli olarak planlanan The BO Vue'da, odaların çoğunun önünde havuz bulunurken, tümü deniz manzarasına sahip olacak. The BO Vue'nın 150 metrelik sahili bulunuyor.


Hilton Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye (MENA) Bölgesi İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Carlos Khneisser şunları kaydetti:

 "Curio Collection, yatırımcıların lüks oteller için özgün konseptler geliştirmesine ve Hilton sistemimize entegre etmesine imkan veriyor. Türkiye'nin St. Tropez'i diye anılan Bodrum, seçkin otellere, restoranlara ve beach club'lara ev sahipliği yapıyor. Farklı bir konaklama deneyimi tasarlamayı ve geliştirmeyi taahhüt eden yatırımcıyla birlikte çalışıyor, misafirlerin sürekli gelişen bu gözde destinasyonda en iyi deneyimi yaşamasını amaçlıyoruz."

Otelin açılışı için heyecanlandıklarını söyleyen BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, "The BO Viera projesi ile büyük bir hayalimizi gerçekleştirmiştik. Şimdi dünyanın da en önemli tatil destinasyonları arasında yer alan Bodrum'un değerine değer katacak The BO Vue, Türkiye'de ilk kez hayata geçiriyor. The BO Vue, gerçek bir unutulmaz konaklama deneyimi arayan meraklı gezginlerin Bodrum'daki vazgeçilmez adresi olacağından eminim. Değerli Hilton yöneticilerine, bu lüks markayı Türkiye'ye getirmek için BESA Grup'u tercih ettiklerinden dolayı teşekkür ederim. Alanlarında uzmanlaşmış iki grubun, Bodrum'un daha da gelişmesi için güçlerini birleştirecek olmasından mutluluk duyuyorum" açıklamasında bulundu.


Geri Dön