19 / 04 / 2024

Bodrum Theatron Villaları'nda teslimler Mayıs'ta!

Bodrum Theatron Villaları'nda teslimler Mayıs'ta!

Bodrum Theatron Villaları'nda teslimler Mayıs'ta yapılacak. THEATRON BODRUM VİLLALARI, orman arazilerinin yamaçlarında muhteşem manzaraya sahip 19 dönüm arazide 19 adet tek katlı müstakil villalardan oluşur.



Merkeze yakınlığı, ihtiyacınız olan tüm imkanlara ulaşma kolaylığı sunarken, bulunduğu eşsiz konum ve sakinlik ise evinizdeki huzuru ve dinginliği hissedebilmenizi sağlar. 


Konumu,  Bodrum merkezine en yakın mahalle olan Konacık’ ın eski dağ köyü olan Çırkan yamacında, Oasis AVM’ nin üst kısmında kalır, oldukça merkezi, ulaşımı kolay, yabancı alıcıların mülk edinimine açık bir bölgedir.


Arazisi yamaçta, mükemmel deniz manzarasına sahiptir ve teraslanmış bir alandafarklı kotlardaki konumlar her villaya kendi mahremiyetini sağlar, her villanın kendi özel girişi ve iki araçlık kapalı veya açık park yeri mevcut olup, iki noktadan site girişi ve güvenliği sağlanacaktır.


Villaların her biri 180-185 m2 kapalı alana ve 85-100 m2 teras alanına sahip olup, özel havuz, geniş bahçe, deniz manzarası, üç yatak odası, üç banyo, açık mutfak, yemek bölümü, salon, soyunma odası, jakuzi, çamaşır odası, makina ve tesisat odası mevcuttur. Ayrıca bahçede çok amaçlı kullanılabilecek 35 ila 70 m2 aralığında değişen (personel, hobi evi veya misafir için düzenlenebilecek) bağımsız kapalı alan mevcut olup her bir villanın 750m2 ile 1.050 m2 arasında değişen toplam kullanım alanı mevcuttur.


Teknik Özellikler konusunda  villalarda yerden ısıtma sistemi ve fan-coil sistemi mevcuttur. Akıllı bina (smart home) sistemi için tüm alt yapı bağlantıları mevcuttur. Sitenin tamamına su sağlayacak deposu ve su kuyusu, şebekeye bağlı kanalizasyon sistemi ayrıca site yönetimi ve yönetimin oluşturacağı teknik ekip olacaktır. 


Mesafeler: Uluslararası Milas-Bodrum Havaalanı: 45 km, Bodrum otogarı,  Oasis , Avenue ve Midtown AVM’lerine, hastanelere, okullara ve plajlara 15 dakikalık bir uzaklıkta olup Pedasa Antik Kentine yakınlığı ile de özel bir konuma sahiptir.




Geri Dön