26 / 04 / 2024

Bodrum Yatırım Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!


Bodrum Yatırım Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çil tarafından kuruldu.



Bodrum Yatırım Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çil tarafından kuruldu.

Bodrum Yatırım Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi konusu: 

Her türlü turistik tesisler otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme yerleri, ören yerleri, plaj, termal istasyonları gibi konaklama dinlenme, gezme, eğlenme yerleri ile her türlü turistik tesisler işletmek, kiralamak, kiraya vermek, satın almak, satmak ve bununla ilgili olarak her türlü altyapı ve üst yapılarını hazırlamak. b.Her türlü lokanta, içkili lokanta, kafe, kahvehane, kır bahçesi, çay bahçesi, çay ocağı, kıraathane, kafeterya, pastane, kebapçı, gazino, bar, dans salonu, diskotek, birahane vb. yerleri işletmek. c.Turizmle ilgili faaliyetlerde bulunmak için kara, hava, ve deniz taşımacılığı yapmak, yurtiçi ve yurtdışı seyahat acentelikleri ve irtibat büroları açma, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu işlerle ilgili her türlü danışmanlık hizmetlerinde bulunmak. d.Kâr amacıyla yerli ve yabancı turistlere, ulaştırma, konaklama, gezi spor ve eğlence imkanları sağlamak, onlara turizmle ilgili bilgiler vermek ve bu konuya ilişkin tüm hizmetleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön