20 / 04 / 2024

Bodrum'da hangi ünlülerin evi var?

Bodrum'da hangi ünlülerin evi var?

Bodrum'un eşsiz güzelliğiyle büyülenen ünlüler orada yaşamaya başladı



90 dönüm araziye malikane kurdu

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen'in, 1988 yılında arsa olarak Fenerbahçe aşığı bir taraftardan aldığı 90 dönümlük arazi üzerine yaptırdığı villası Yalıkavak-Gündoğan arasındaki Sanayi Sitesi karşısında yer alıyor. Arazi üzerinde çok sayıda kuş ve hayvanın yaşadığı bir de çiftlik bulunuyor. Guletiyle haftalık mavi turlara çıkan Şen, organik meyve ve sebzeleri yetiştiriyor. Her yıl malikanesinde birçok ünlüyü ağırlayan Şen'in 90 dönümlük arazisine paha biçilemiyor.

Aziz Yıldırım'ın villası korunaklı ve hamamlı

FENERBAHÇE Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Yalıkavak Beldesi Küdür mevkiinde Casa Nova isimli sitede villası bulunuyor. Denize sıfır villada özel havuzu bulunan Yıldırım, tatilinin belli dönemlerini bu evde geçiriyor. Bodrum'a has çiçek ve palmiye ağaçları ile kamufle edilmiş iki katlı villa iç içe geçmiş üç bölümden oluşuyor. Villada sauna, hamam ve jakuzi bulunurken bir bölümü yeraltında bulunan villanın oda sayısı ve metrekaresi gizli tutuluyor. Oldukça korunaklı olan sitede güvenlik görevlileri tarafından kuş uçurtulmuyor. Villanın tamamı ancak denizden görülebiliyor. Arka bölüm ise gözlerden uzak kalıyor.

Türkiye'nin en zengini Özyeğin'inki 8 milyon Euro

FlNANSBANK'ın eski sahibi Hüsnü özyeğin'in villası Gündoğan Beldesi Park Kolama Evleri'nde bulunuyor. Ünlülerin sitesi olarak anılan Park Kolama'daki villanın tamamen doğal taştan yapılmış olması dikkati çekiyor. 2 katlı toplam 290 metrekareden oluşan villada 4 oda ve büyük bir salon bulunuyor. Villanın önünde yaklaşık 250 metrekarelik çimlerden oluşan yeşil alan bulunuyor. Finansbank'ı Yunanlılara satan özyeğin'in sitedeki villasını da satmak üzere olduğu, villanın değerinin ise 8 milyon Euro'yu bulduğu öğrenildi.

İkiz villalı Sayan tekini satışa çıkardı

GÖLTÜRKBÜKÜ'nün ünlü konuklarından bir başkası ise Seda Sayan. Sayan'ın geçtiğimiz yıl aldığı iki adet dubleks villası Göltürkbükü'nde çarşı merkezine yakın bölgede bulunuyor. Palmiye Sitesi'nden bir tane kendisine bir tane de annesine villa satın alan Seda Sayan, yaz aylarının belli günlerinde gelerek bu villayı kullanıyor. Denize 200 metre mesafede bulunan villa, Zeminde 150 metrekare olmak üzere toplam 300 metrekareden oluşuyor. Villaların üst katında 2 oda, alt katında bir salon ve açık mutfak bulunurken 450 metrekare genişliğinde bahçesinde palmiye ve portakal ağaçları yer alıyor. Evin dış kısmı ise Bodrum'un ünlü çiçeği begonyalar ile sarılı. Seda Sayan'm Göltürkbükü'ndeki villasını satışa çıkardığı, bunun yanında Gündoğan ve Yalıkavak'ta yeni villalar almayı düşündüğü öğrenildi. İçinde 12 villa bulunan Palmiye Sitesi özel güvenliği ve sahil barlarına yakın olması nedeniyle ünlüler tarafından tercih ediliyor.
Habertürk/ Mehmet İNMEZ, Kadir TAMER, Mehmet AKDEMİR


Geri Dön