26 / 04 / 2024

seda sayan bodrumdaki yazlıgı

seda sayan bodrumdaki yazlıgı

Bodrum'un eşsiz güzelliğiyle büyülenen ünlüler orada yaşamaya başladı

Hakkı Sayan kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Hakkı Sayan kimdir? Hakkı Sayan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı Sayan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hakkı Sayan`ın hayatına dair merak edilenler.

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Sayan Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Sayan Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Karan Ulusoy ve Amın Karamı ortaklığında kuruldu.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Sayan İnvesting İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan İnvesting İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ayan tarafından kuruldu.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Polat ve Seyedmojtaba Hashemı tarafından kuruldu.

Seda Sayan'ın aylık kira geliri 500 bin TL!

Kazandığını gayrimenkule yatıran Seda Sayan son olarak Sarıyer Büyükdere'de villa satın aldı. Çok sayıda gayrimenkulünü kiraya veren Sayan'ın aylık kazancı 500 bin TL.

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Ömer Fatih Sayan'dan kripto para çağrısı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan, kripto paraların hacminin gün geçtikçe artmasının, bu paraya sahip olanların sayısında yükselişin ekonomiyi değiştirdiğini açıkladı...

Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev satın aldı!

Yılın büyük bir bölümünü Bodrum'da geçiren başarılı şarkıcı Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev aldı...

Seda Holidays Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seda Holidays Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sarfaraz Y. Hokabaj ve Seda Mercan ortaklığında kuruldu.

seda sayan bodrumdaki yazlıgı Haberi

seda sayan bodrumdaki yazlıgı

90 dönüm araziye malikane kurdu

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen'in, 1988 yılında arsa olarak Fenerbahçe aşığı bir taraftardan aldığı 90 dönümlük arazi üzerine yaptırdığı villası Yalıkavak-Gündoğan arasındaki Sanayi Sitesi karşısında yer alıyor. Arazi üzerinde çok sayıda kuş ve hayvanın yaşadığı bir de çiftlik bulunuyor. Guletiyle haftalık mavi turlara çıkan Şen, organik meyve ve sebzeleri yetiştiriyor. Her yıl malikanesinde birçok ünlüyü ağırlayan Şen'in 90 dönümlük arazisine paha biçilemiyor.

Aziz Yıldırım'ın villası korunaklı ve hamamlı

FENERBAHÇE Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Yalıkavak Beldesi Küdür mevkiinde Casa Nova isimli sitede villası bulunuyor. Denize sıfır villada özel havuzu bulunan Yıldırım, tatilinin belli dönemlerini bu evde geçiriyor. Bodrum'a has çiçek ve palmiye ağaçları ile kamufle edilmiş iki katlı villa iç içe geçmiş üç bölümden oluşuyor. Villada sauna,...