18 / 04 / 2024

Bodrum'da sahte tapu vurgunu!

Bodrum'da sahte tapu vurgunu!

Bodrum'da bedeli toplamda 75 milyon Türk Lirası olan üç villa sahte tapu kullanılarak satılmaya çalışıldı. İşlemi yapmaya çalışan 9 şüphelinin 5'i gözaltında...



Muğla Bodrum'da Ortakent Mahallesi'nde 3 adet yüzme havuzlu ultra lüks villaları 75 milyon TL bedelle sahte tapu kullanılarak satılmaya çalışıldı. Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre; villaları satmak amacıyla alıcılarla anlaşan 9 kişiden 5'i düzenlenen polis baskınında yakalandı. Şüpheliler sahte tapuyla satacakları villalar için alıcılardan 5 milyon 250 bin TL kaparo ödemesi de aldı. 

Bodrum da sahte tapu vurgunu!

Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Büro Amirliği operasyon düzenlemeden önce 4 mağdurun ifadelerine başvurdu. Şikayetlerin ardından teknik ve fiziki takip gerçekleştirildi. 

Dokuz şüphelinin birlikte hareket ederek sahte tapu senediyle villaları satmaya çalıştıkları belirlendi. Aralarında emlakçı, taksici ve inşaat sektörü çalışanlarının da olduğu O.İ, A.S, A.Ş , S.K, A.S isimli kişiler yakalandı ve polis tarafından gözaltına alındı. 

Bodrum da sahte tapu vurgunu!

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları süren şüphelilerin resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından sorgulanmalarından sonra adliyeye gönderilecekleri belirtildi. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği ve genişletildiği ifade edildi ve başka mağdurların olabileceği dile getirildi.

Ankara'da 16 milyon TL'lik gayrimenkul vurgunu!

 


Geri Dön