28 / 03 / 2024

Bodrum'un gayrimenkul sektörü Ruslara tanıtılıyor!

Bodrum'un gayrimenkul sektörü Ruslara tanıtılıyor!

Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'da bin Rus yaşıyor. Bodrum'un gayrimenkul piyasası Ruslara tanıtıldı. 



Muğla'nın gözde ilçesi Bodrum'da Ruslara yönelik, gayrimenkul ve turizm tanıtma toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Rusya Emlak Müşavirleri Birliği yetkilileri ile Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) üyeleri katıldı ve Bodrum'un gayrimenkul yatırım potansiyeli, Rusya Federasyonu gayrimenkul piyasasına anlatıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bodrum'da 1.000 Rus yaşıyor. İnternet Portalı İş Geliştirme Müdürü Igor Pasinchuk, "Rus dilinde yayın yapan internet portalımızın da buna oldukça katkısı var. İnsanlar geldikten sonra burada yaşamak istiyor. Kültürüne ve sosyal faaliyetlerine katılmak istiyor. BOTAV ve Bodrum Belediyesiyle her yıl festival düzenliyoruz." dedi.

Rusya Emlak Müşavirleri Birliği Başkanı Tatyana Yuryevna Demenok amaçlarının Bodrum'u Rus Federasyonu ve Rusça konuşan ülkelerde tanıtmak olduğunu açıkladı.

Ciddi projeler yapacaklarını ifade eden Demenok şu ifadeleri kullandı; "Ciddi projeler yapacağız. Bodrum'u Rusya'da kaliteli yatırımcılara başarılı şekilde tanıtacağız. Ruslar olarak Türkiye'yi çok seviyoruz. Rusya Emlak Müşavirleri Birliği'nin Rusya'da 85 bölgesi var. 50 bölgede temsilciliklerimiz ve arkadaşlarımız var. Bodrum'u bünyemizde tanıtmayı hedefliyoruz. Bodrum'un doğası, denizi, kültürü, mimarisi ve güzel insanları beni çok etkiledi. Bu izlenimlerimizi yakın çevremize de aktaracağız. Profesyonel açıdan bize düşen görevi yapacağız. Rusya'dan yatırımcılar Bodrum'a gelecek, buna eminim. Kaliteli projelere katılacak, yeni sayfa açılacak."

Rusların Bodrum'a ilgisinin her geçen yıl arttığın ifade eden BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, Rusya ve Rusça konuşan ülkelerle ilgili 4 yıldır yoğun şekilde tanıtım çalışması yürüttüklerini kaydetti. 


Geri Dön