24 / 04 / 2024

Bodyguardların dövdüğü emlakçı Tevfik Demir hayatını kaybetti!

Bodyguardların dövdüğü emlakçı Tevfik Demir hayatını kaybetti!

Antalya'da alacak anlaşmazlığı nedeniyle Ertan Köse tarafından azmettirilen Ahmet Kılıç ve Yusuf Burak tarafından dövülen emlakçı Tevfik Demir, edavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.



Antalya'da alacak anlaşmazlığı nedeniyle Ertan Köse tarafından azmettirdiği iddia edilen Ahmet Kılıç ve Yusuf Burak tarafından dövülen emlakçı Tevfik Demir (49), 5 gün boyunca tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; olay, 6 Aralık günü sabah saatlerinde yaşandı. Emlakçılık yapan Tevfik Demir ile Ertan Köse arasında alacak anlaşmazlığı nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Ertan Köse, iddialara göre, Tevfik Demir'i darbetmesi için bir eğlence merkezinde bodyguardlık yapan Ahmet Kılıç ve Yusuf Burak ile anlaştı.

Olay günü evden ayrılan Demir'in arkasından yaklaşan Kılıç ve Burak, başına sert cisimle vurup darbetti. Ağır yaralanan Tevfik Demir, ambulansla götürüldüğü hastanede tedavi altına alındı. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ahmet Kılıç ve Yusuf Burak ile onları azmettirdiği iddia edilen Ertan Köse'yi gözaltına aldı. 3 şüpheli, geçen cumartesi günü işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Hastanede 5 gün boyunca tedavi altında bulunan Tevfik Demir, dün saat 21.00 sıralarında hayatını kaybetti. Demir'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Antalya'nın Serik ilçesine götürüldü.
 


Geri Dön