26 / 04 / 2024

Boğaziçi Yönetim A.Ş.'nin yardım TIR'ları yola çıktı!

Boğaziçi Yönetim A.Ş.'nin yardım TIR'ları yola çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından Suriyeli sığınmacılar için 4 tır kıyafet toplandı. Kampanyada toplanan malzemeler Başakşehir’de düzenlenen törenle Gaziantep ve Kahramanmaraş’a doğru yola çıktı.



Boğaziçi Yönetim A.Ş, kış mevsiminde bölgedeki sığınmacıların en çok ihtiyaç duyabilecekleri giysi, mont, kaban, battaniye, ayakkabı, çocuk bezi ve bebek arabası gibi ayni malzemeleri “Suriyeli Kardeşlerimiz İçin El Ele” sloganlı kampanya ile topladı.

 

Törene, Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Cemal Özdemir, Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş katıldı.

 

Boğaziçi Yönetim A.Ş. nin yardım TIR ları yola çıktı!


Açılış konuşmasını yapan Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal; “Suriye’de büyük bir trajedi yaşanıyor, bu trajedi karşısında dünya çapında en büyük yükü rahatlıkla söyleyebiliriz ki ülkemiz taşıyor. Kampanyamıza destek veren, bizatihi ürünlerin toplanmasında ve hazırlanmasında paketlenmesinde yardımcı olan site sakinlerimize, programımıza iştirak eden siz değerli misafirlerimize ve değerli çalışma arkadaşlarımıza özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

 

‘Tüm insanlığın hizmetindeyiz’

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük devlet olma gerektiği gibi hareket ettiğini dile getiren İBB Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Cemal Özdemir, “Bu tip yardımlarla diğer ülkelere de büyük devlet olduğumuzu göstermekteyiz ve ispat etmekteyiz. Tüm insanlığımızın hizmetinde olduğumuzun göstergesi olarak bu çalışmalardan dolayı Boğaziçi Yönetim A.Ş çalışanlarını ve Genel Müdürümüzü tebrik ediyorum.” dedi.

 

Müslüman olarak hem insani hem vicdani görevimizin mağdur insanlara yardımcı olmak olduğunu belirten Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca; ‘Ülke olarak Suriyeli mağdurlarımızı misafir ediyor ve onlara yardım ediyoruz. Biz bu olaya dünyanın baktığı gibi sağır ve dilsiz olamazdık biz dünyanın vicdanıyız ve müslümanız elhamdülillah. Boğaziçi AŞ’de bu duygu ve düşüncelerle böyle bir kampanya başlattı bu yardım kampanyasının neticesinde 4 tır Suriyeli kardeşlerimize ve muhacirlerimize gönderiyoruz. Bu işlerin ne kadar çok emek istediğini biliyorum emek veren kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.”diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Tören sonunda yardım tırına yüklenen son koliler Başakşehir Müftüsü Remzi Pehlivan’ın yaptığı dua ile yola çıktı.


Başakşehir Belediyesi


Geri Dön