19 / 04 / 2024

Bolu Gerede Spor Kompleksi inşaatı tam gaz! 

Bolu Gerede Spor Kompleksi inşaatı tam gaz! 

Bolu Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın öncülüğünde inşa edilen Gerede'deki spor kompleksinin 2019-2020 futbol sezonunda açılması planlanıyor.



Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan spor kompleksinde inşaat çalışmaları sürüyor. Projede 16 odalı tesis binası, yemekhane, mutfak, çamaşırhane, fitness salonu, sentetik antrenman sahası,  lobi ve teknik ihtiyaç odaları bulunuyor.

Bolu Gündem'de yer alan habere göre, Bahçelievler Mahallesi’nde inşaatı devam eden spor kompleksi, Geredespor Kulubü’nün konaklama ihtiyacını karşılayacak. Proje ilçedeki spor faaliyetlerine destek vermek amacıyla yapılıyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın öncülüğünde hayata geçirilen kompleksin  2019-2020 Futbol Sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor.  

Gerçekleştirilen inşaat ile alakalı açıklamalar yapan Allar, spora ve sporcuya önem verdiklerinin altını çizerek, "Gerede Belediyesi olarak gençliğe, spora ve sporcuya hizmet ediyoruz. Bahçelievler mahallemizde çalışmaları süren spor kompleksinin çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte en kısa zamanda gençlerimizin, Geredespor’umuzun, Gerede'lilerin hizmetine sunacağız. Bizler ilçenin her noktasındayız. Birçok noktada çalışma yapıyoruz. Gençliğe ve sporun her alanında hizmet ediyoruz. Amacımız gençliği geliştirmek, gençliğin spor yapmasını teşvik etmek, onların sağlıklı ve en iyi koşullarda çalışmalarına katkı sunabilmektir. Belediye olarak her kesim düşünüyoruz, her kesme ulaşmanın derdindeyiz. Sona gelen çalışmalarda emeği geçen arkadaşları kutluyor, onları tebrik ediyorum" dedi.


Geri Dön