20 / 04 / 2024

Bolu Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Bolu Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan Bolu Millet Bahçesi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

Dün yapılan ihale kapsamında millet bahçesine ait sosyal donatılar da bulunuyor.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, bitki ve peyzajı ile Bolu şehrine yeni bir soluk getirecek olan millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı meyve ağaçları, şifalı bitkileriyle, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, bisiklet ve koşu yollarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı haline gelecek.

Çocuk oyun alanlarının, spor sahalarının, seyir alanlarının, gezinti yollarının ve yöreye özgü ürünlerin yer aldığı pazar yeri ile vatandaşlar huzur içinde vakit geçirebilecek.

Vatandaşların ihtiyaç duyacağı sosyal donatılarına da yer verilecek olan millet bahçesinde, tema bahçeleri, çiçekli bitkiler ile daha çok yeşille buluşacak vatandaşlar huzur içinde vakit geçirecek.

 

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön