25 / 04 / 2024

Bolu Yeni Sanayi Sitesi’nde 3. kez talep toplanacak!

Bolu Yeni Sanayi Sitesi’nde 3. kez talep toplanacak!

Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile BESOB işbirliği ile gerçekleşen Yeni Sanayi Sitesi’nde son 52 dükkan için 3. kez talep toplanacak.



Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile BESOB koordinasyonunda yürütülen Yeni Sanayi Sitesi’nde son dönemece giriliyor. Talep toplama çalışması ile 937 hak sahibi yeni siteden çeşitli büyüklüklerde dükkan alabilmek için başvuruda bulunmuştu.


Yapılan duyuruda “Boşta kalan son 51 dükkan için ise daha önce projeye dahil olan ve büyütme yapmak isteyen üyeler ile daha önce projeye hiç yazılmamış Bolu İli merkez ve ilçelerinde ticari faaliyet yürüten BESOB ve TSO üyeleri için talep toplanacaktır. Son talep toplama işleminin 27 Şubat -3 Mart 2017 tarihleri arasında alınacak olup, Başvurular şahsen Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne yapılacaktır. Yeni yazılmak isteyen üyeler BESOB’a müracaat ettikten sonra verilen hesap numarasına yatırılacak kamulaştırma ücretinden ardından yatırdıklarını gösteren dekont ile birlikte Bolu Belediyesi İmar Müdürlüğü’ne giderek Talep Toplama Başvuru formunu alıp talep toplama bedellerini Toplu Konut İdaresi hesabına yatırarak kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır. Dükkan adedi sınırlı sayıda olduğundan ilk müracaat edenler Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesinden dükkan almaya hak kazanacaklardır. Kamuoyuna önemle duyurulur.”


Müracaat da istenen belgeler ise Vergi Levhası, Nüfus Cüzdanı, Oda Kayıt Belgesi, Sicil Gazetesi ve Şirketler için imza sirküsü olduğu belirtildi.



Bolu Takip Gazetesi 


Geri Dön