26 / 04 / 2024

Bolu'daki Yeni Sanayi Sitesi Projesi için talep toplama süreci başladı!

Bolu'daki Yeni Sanayi Sitesi Projesi için talep toplama süreci başladı!

Yeni Sanayi Sitesi için, 10 Şubat - 14 Mart 2014 tarihleri arasında talep toplama işlemi yapılacak ve hemen ardından çok kısa bir sürede TOKİ tarafından ihale gerçekleştirilecek ve yapım için ilk çalışma başlayacak.




Şehir merkezinde kötü bir görüntü sergileyen ve şehrin gelişiminin önünde engel olmaya başlayan eski küçük sanayi sitesinin taşınması projesinde sona gelindi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yoğun çalışmaları ve girişimleri sonucu, şehir dışında son derece modern bir yapı ile kurulacak olan Yeni Sanayi Sitesi için, 10 Şubat - 14 Mart 2014 tarihleri arasında talep toplama işlemi yapılacak ve hemen ardından çok kısa bir sürede  TOKİ  tarafından ihale gerçekleştirilecek ve yapım için ilk çalışma başlayacak. 


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz başta olmak üzere, Bolu Milletvekilleri ve Bakan Yardımcılarının yoğun çalışmaları neticesinde sona gelinen Yeni Sanayi Sitesi Projesi için talep toplama süreci başladı. 10 Şubat - 14 Mart 2014 tarihleri arasında talep toplama işlemleri gerçekleştirildikten sonra TOKİ tarafından ihale süreci de başlatılarak dev proje için ilk kazma vurulacak. Talep toplama süreci ile ilgili Bolu Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirilen son toplantıda, Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, BESOB Başkanı Tahir Gayret ve TSO yetkililerine TOKİ'nin talep toplama ile ilgili yazdığı resmi yazıları iletti. 


Anayurt


Geri Dön