19 / 04 / 2024

Yeni Sanayi Sitesi Projesi taşınacak mı

Yeni Sanayi Sitesi Projesi taşınacak mı

Yeni Sanayi Sitesi için, 10 Şubat - 14 Mart 2014 tarihleri arasında talep toplama işlemi yapılacak ve hemen ardından çok kısa bir sürede TOKİ tarafından ihale gerçekleştirilecek ve yapım için ilk çalışma başlayacak.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

TOKi'den Afyonkarahisar'a 65 dükkanlık sanayi sitesi geliyor!

Yeni yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar'da 65 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek.

Tekirdağ yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye basıldı! Süleymanpaşa'ya 481 yeni dükkan geliyor! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Tekirdağ Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Tekirdağ Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman gerçekleştir

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

Gayrimenkul sektöründe 24 yılı geride bırakan Akyapı, yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye bastı. İşte kendi içerisinde bulunan arıtma tesisi de bulunan sanayi sitesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Antalya Demre Sanayi Sitesi'nin inşaatı yeniden başladı! 

Antalya Demre Belediyesi'nce Beymelek Mahallesi'nde inşa edilen Yeni Demre Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum, temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Yeni Sanayi Sitesi Projesi taşınacak mı Haberi

Yeni Sanayi Sitesi Projesi taşınacak mı


Şehir merkezinde kötü bir görüntü sergileyen ve şehrin gelişiminin önünde engel olmaya başlayan eski küçük sanayi sitesinin taşınması projesinde sona gelindi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yoğun çalışmaları ve girişimleri sonucu, şehir dışında son derece modern bir yapı ile kurulacak olan Yeni Sanayi Sitesi için, 10 Şubat - 14 Mart 2014 tarihleri arasında talep toplama işlemi yapılacak ve hemen ardından çok kısa bir sürede TOKİ tarafından ihale gerçekleştirilecek ve yapım için ilk çalışma başlayacak. 


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz başta olmak üzere, Bolu Milletvekilleri ve Bakan Yardımcılarının yoğun çalışmaları neticesinde sona gelinen Yeni Sanayi Sitesi Projesi için talep toplama süreci başladı. 10 Şubat - 14 Mart 2014 tarihleri arasında talep toplama işlemleri gerçekleştirildikten sonra TOKİ tarafından ihale süreci de başlatılarak...