25 / 04 / 2024

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

Gayrimenkul sektöründe 24 yılı geride bırakan Akyapı, yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye bastı. İşte kendi içerisinde bulunan arıtma tesisi de bulunan sanayi sitesi ile ilgili merak edilen detaylar...



Gayrimenkul sektöründe 24 senede geride bırakan Akyapı, 2022'de inşa edeceğini duyurduğu 3 milyar TL'lik yatırım zinciri halkasının yeni projesini resmen açıkladı. Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Akyapı, ilk etapta İstanbul Ümraniye'de inşa ettiği Limonlu Bahçe Konakları’nı satışa çıkarmıştı. Yeni projeleri için start veren Akyapı, 1 milyar TL'lik yatırım bedeliyle dikkat çeken villa projesini satışa çıkarmak için gün sayarken, şimdi de metal ve plastik kaplamacılar sektörüne yönelik önemli bir proje için düğmeye bastı.

Yatırımcıların merakla beklediği proje Akyapı - İdakon ortaklığında, mega kent İstanbul’un sanayi ve yatırım alanında en hızlı gelişen ilçeleri arasında yer alan Arnavutköy Hadımköy bölgesinde inşa edilecek.

METKAP ta ön satışlar başladı: Akyapı dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

Merakla beklenen METKAP projesiyle metal ve plastik kaplama sektörü için son teknoloji bir sanayi tesisi hayata geçirilecek. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, kendi içinde yer alan arıtma tesisiyle çevre dostu bir proje olarak dikkat çeken METKAP, söz konusu sektörün tüm  ihtiyaçlarına cevap yanıt şekilde dizayn edildi. Toplamda  500 milyon TL yatırım bedeliyle dikkat çeken proje, Akyapı’nın en çevreci sanayi projesi olma özelliğine sahip. Söz konusu proje metal ve plastik kaplamacılar için büyük kolaylıklar sunuyor. 

Peki söz konusu projede hangi avantajlar sunuluyor? İşte detaylar...


Geri Dön