19 / 04 / 2024

Borcu olanlar dikkat! Açıklama geldi: Tüm borçlar tek seferde siliniyor…

Borcu olanlar dikkat! Açıklama geldi: Tüm borçlar tek seferde siliniyor…

ING Bank, Yapı Kredi, Aktif Bank ve QNB Finansbank’tan açıklama geldi. Kredi kartı ve kredi borcunu kapatmak isteyenlerin bu son şansı olabilir. Biriken borçları yeniden yapılandırmak ve daha uygun faiz oranları ve vade seçenekleriyle ödemek isteyenlere önemli fırsat veriliyor.



Bankalara borcunu borç kapama kredileriyle ödemek isteyenler için müjdeli haber… Birçok banka, borç kapama kredisi kullandıracağını açıkladı. Rahat bir nefes almak isteyenlere bankalar, cazip teklifler sunuyor. Bankaların kullandırdığı borç kapama kredisi ile kredi, kredi kartı gibi borçların tamamı tek seferde siliniyor, borçlar da bankalar tarafından kullandırılacak yeni kredi ile tek çatı altında toplanıyor…

YAPI KREDİ

Borç Transferi ve Kapama Koşullu Kredi ile isteyen müşterilerinin vadeyi uzatarak aylık ödemlerini azaltmasın sağlayan Yapı Kredi Bankası, isteyen müşterilerine de faiz oranlarıyla kredilerini bir yerte toplama ve ödeme kolaylığı veriyor. 

Borcu olanlar dikkat! Açıklama geldi: Tüm borçlar tek seferde siliniyor…

Başka bankalarda yer alan kredilerin avantajlı faiz oranlarıyla Yapı Kredi'ye taşınması durumunda rahat bir ödeme planı hazırlanıyor.

Öte yandan Kapa Koşullu Kredi ile birlikte bankalardaki açık kredilerin kapama şartıyla avantajlı faiz oranlarından tek bir kredi altında toplanması yine Yapı Kredi tarafından sağlanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön