23 / 04 / 2024

Borsa İstanbul’da gong bu kez Şeker GYO için çaldı!

Borsa İstanbul’da gong bu kez Şeker GYO için çaldı!

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması ile ilgili olarak gong töreni gerçekleştirildi. Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, gong töreninde önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...



Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması ile ilgili olarak gong töreni gerçekleştirildi. Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, gong törenindeki konuşmasında, Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Borsa İstanbul'da işlem gören 38. GYO şirketi olduğunu belirtti.

Yaptığı açıklamada Borsa İstanbul olarak tasarruflarını değerlendirmek isteyen yatırımcılarla, şirketleri bir araya getiren bir platform olduklarına değinen Ergun, yatırımcılarına risklerini daha iyi yönetebilme, portföylerini daha sağlıklı çeşitlendirebilme imkanına da sahip olduklarını söyledi.

Borsa İstanbul’da gong bu kez Şeker GYO için çaldı!

Korkmaz Ergun yaptığı açıklamada gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yatırımcıları Borsa İstanbul'a davet ederek önemli açıklamalar yaptı.

Ergun, "Gayrimenkul yatırımlarını borsamız aracılığıyla yapınız." önerisi vererek, gayrimenkul yatırımları ile daha güzel kazançlar elde etmek ve riskleri daha iyi yönetmek isteyenlerin,  Borsa İstanbul'un raflarındaki gayrimenkul yatırımı ürünleri satın alabileceğini söyledi.


Geri Dön