18 / 04 / 2024

Borsa İstanbul’da gong bu kez Şeker GYO için çaldı!

Borsa İstanbul’da gong bu kez Şeker GYO için çaldı!

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması ile ilgili olarak gong töreni gerçekleştirildi. Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, gong töreninde önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...



Korkmaz Ergun, Şeker GYO'nun bu halka arzda yaklaşık 224 milyon liralık halka arz tutarı ve 252 bin yatırımcıya yaptığı satışla çok başarılı bir halka az gerçekleştirdiğini dile getirdi.

- "Gelecek yatırımcılarımıza alternatif fırsatlar sunmayı arzu ediyoruz"

Şeker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Emin Erdem de 2017'de Şekerbank'ın iştiraki olarak başladıkları yolculukta 2020'DE  gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşmüş ve bugün de 610 milyon sermayesi olan bir gayrimenkul yatırım ortaklığı olmanın gururunu yaşadıklarına değindi.

Borsa İstanbul’da gong bu kez Şeker GYO için çaldı!

Emin Erdem, 152 bin kişi gibi geniş bir yatırımcı katılımıyla sonuçlanan arz işlemininden sonra bugünkü gong töreniyle beraber Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladıklarına değinerek önemli değerlendirmeler yaptı.

"Tüm yatırımcılara içtenlikle teşekkür eden Emin Erdem, küresel olarak yaşanan ve ülkemizi de etkileyen pandemi sürecinden çıkarken 22 ayrı lokasyondaki ve ağırlıklı ticari gayrimenkullerimizden sağlanacak ilave gelirler ile mevcut yatırımcılara ve gelecek yatırımcılarımıza alternatif fırsatlar sunmayı arzu ettiklerini de sözlerine ekledi.

Şeker GYO'nun web sitesi 'Muse Creative Awards'dan 2 ödül aldı!

Şeker GYO'nun halka arz başvurusu SPK'ya yapıldı!

Süper Bono piyasaları alt üst edecek! Dolar uçuşa geçecek: Kara borsa ve kıtlık gelecek!  


Geri Dön