26 / 04 / 2024

Borsa Kule'nin B bloğunda satışlar başladı!

Borsa Kule'nin B bloğunda satışlar başladı!

KUYAŞ imzasıyla yükselen Borsa Kule projesinde ikinci etap satışları başladı. Projenin B bloğunda ince işler ve kalan imalatlar tamamlandı...



Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Borsa Kule Projesi (B) blok ince işlerinin ihalesinin tamamlanması ve satışa sunulması hakkında açıklama yaptı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın İstanbul İli Bahçelievler İlçesi 1541 Ada 1 Parselde kayıtlı, kendi arsası üzerine geliştirdiği Borsa Kule projesinin ikinci etabında satışlar başladı. 

Borsa Kule nin B bloğunda satışlar başladı!

İhalesi tamam

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası (A Blok) ve Borsa Kule Binası (B Blok) olmak üzere 2 ayrı bloktan oluşan projede B Blok'unun ince işler ve kalan imalatların tamamlanması (mimari, mekanik, elektrik ve cephe kaplama) ihalesi sonuçlandı.

Satışa çıktı

Toplam büyüklükleri 80 metrekareden 1.000 metrekareye kadar farklı ticari ünitelerin bulunduğu projenin bağımsız bölümleri satışa sunuldu.

Gözde konumda

İstanbul Vizyon Parka’a komşu olan Borsa Kule'nin bir cephesi Basın Ekspres Caddesi'ne, bir cephesi Terziler Sitesi'ne bakıyor. 

Borsa Kule'de VRF sistem ile her atölyeye özel ısıtma, soğutma ve havalandırma (merkezi değil, münferit), atık arıtma sistemi, basınçlı hava ve doğalgaz/elektrik/su tesisatları alt yapısı, fiber alt yapısı, balkon, enerji otomasyon sistemi ile her atölyeye ihtiyaç duyduğu enerjinin sağlaması, kesintisiz enerji ve yedekli jeneratör, mesleki hassasiyet gerektiren üst düzey güvenlik, kapalı otopark, topraklama hattı, yangın söndürme sistemi, tv ve uydu yayını alt yapısı, telefon hattı, ortak alanlarda tasarruflu aydınlatma fırsatları da sunuluyor. 

Borsa Kule nin B bloğunda satışlar başladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
Şirketimiz, Yönetim Kurulunun onayı ve ihale komisyonu gözetiminde yapılan ihale sonucunda; BorsaKule Projesi (B) Blok ince işler ve kalan imalatların tamamlanması (mimari, mekanik, elektrik ve cephe kaplama) ihalesi sonuçlandırılmıştır. 

İhale değerlendirme sonucu en uygun teklif sahibi yüklenici firma ile 19.04.2020 tarihinde sözleşme imzalanmıştır. 

İhale sürecinin tamamlanması ile birlikte BorsaKule'nin bağımsız bölümleri satışa sunulmuştur. 

Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

Saygılarımızla,

Borsa Kule'de satışlar başladı!

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com 


Geri Dön