24 / 04 / 2024

Borsada neler oluyor, yükseliş devam edecek mi?

Borsada neler oluyor, yükseliş devam edecek mi?

2 ayda yüzde 110 yükselen bankacılık sektörü hisselerini kimler, nasıl yükseltiyor? Borsa koridorlarında neler konuşuluyor? Küçük yatırımcı ne yapmalı? Yükselen hisseleri kim nasıl satacak, kimler nasıl alacak?



Finans Uzmanı İris Cibre, borsa koridorlarında konuşulan o dedikoduyu yazdı. Son aylarda rekor üstüne rekor kıran borsaya gerçekten yabancı yatırımcılar mı hücum etti? Borsada yükseliş ne kadar devam edecek? Bankacılık hisselerinde yükseliş sürecek mi? Küçük yatırımcı borsaya girmeli mi? Borsa tepe taklak olacak mı? Amiyane tabirle "silkeleme" operasyonu mu yapılacak? İşte tüm bu soruların yanıtlarını arayan İris Cibre, gazeteduvar'daki yazısında bankacılık hisselerindeki artışın organik olmadığına dikkat çekti. Bankacılık sektörü hisselerinin 2 ayda yüzde 110 arttığını belirterek bazı bankacılık hisselerindeki artışın ise yüzde 250 oranında olduğunu kaydetti.

Bankaları yabancılar mı yükseltti?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön