19 / 04 / 2024

Borvo Termal Resort ödeme koşulları! Teslimler 2015 Aralık'ta!

Borvo Termal Resort ödeme koşulları! Teslimler 2015 Aralık'ta!

Firma: Aben Grup

Proje: Borvo Termal Resort

Bolu Kil Özü Bölgesi'nde yer alan devremülk projesi Borvo Termal Resort ödeme koşulları kapsamında vadelendirme seçeneği sunuluyor. Proje kapsamında aynı zamanda peşin ödeme de yapılıyor...



Borvo Termal Resort projesi,  Aben Grup  tarafından yükseliyor.  Borvo Termal Resort  ödeme koşulları kısmından önce projeden bahsedelim. 


Aben Grup Borvo Termal Resort projesi, Kil Özü Bölgesi'nde Bolu'da hayata geçiriliyor. Aben Grup Borvo Termal Resort projesinin toplam arsa alanı 350 dönüm olarak tasarlandı. 


Aben Grup Borvo Termal Resort Projesi kapsamında 114 villa bulunuyor. Proje kapsamında her villa içinde 3 konut bulunuyor. 


Aben Grup Borvo Termal Resort Bolu kapsamında ilk etap toplam 150 dönüm olarak tasarlandı. 


Bolu Aben Grup Borvo Termal Resort projesi 5 yıldızlı otel konsepti ile yükseliyor ve de devremülk satışları ise 14 gece 15 gün şeklinde belirlendi. 


Aben Grup Borvo Termal Resort teslimler 2015 senesinin Aralık ayı olarak belirlendi. Projenin termal havuzları içinde 4 ila 6 kişi tarafından da kullanılıyor


Borvo Termal Resort ödeme koşulları! Teslimler 2015 Aralık ta!


Borvo Termal Resort ödeme koşulları!

Borvo Termal Resort ödeme koşulları kapsamında vadelendirme yapılıyor. Aynı zaman peşin ödeme de yapılıyor. Projede sağlık hizmetleri, oda hizmeti, transfer hizmeti ve güvenlik bulunuyor. 


Borvo Termal Resort satış ofisi iletişim

Telefon: +90 (216) 456 76 76

Web adresi: http://borvo.com.tr


projeye sor



Geri Dön