19 / 04 / 2024

Bosch Therm 8000, ISK-SODEX Fuarı'nda sergilenecek!

Bosch Therm 8000, ISK-SODEX Fuarı'nda sergilenecek!

Bosch Isı Sisitemleri ticari uygulamalar için Türkiye'nin ilk ve tek Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik şofbenini tasarladı



Dakikada 27 litre sıcak su kapasitesiyle kesintisiz konfor sağlayan Bosch Therm 8000 S, 2-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek ISK-SODEX Fuarı’nda ziyaretçilerin ilgisine sunulacak.

Bosch Isı Sistemleri tarafından geliştirilen ileri teknoloji yoğuşmalı şofben Therm 8000 S, dakikada 27 litre sıcak su kapasitesi ile yüksek oranda sıcak su talep edilen ticari uygulamalarda kesintisiz konfor ve enerji tasarrufu sağlıyor. Therm 8000S, gelişmiş yanma ve yoğuşma teknolojisi ile kuaförler, kapalı yüzme havuzları olan siteler, sosyal tesisler, butik oteller ve futbol sahaları gibi anlık yüksek kapasitede sıcak su talebi olan işletmelerde, az enerji tüketimi ile sıcak su ihtiyacını yüksek verimle karşılama imkanı sunuyor.

2-5 Mayıs tarihleri arasındaki ISK-SODEX Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşacak olan Therm 8000 S, 12 cihaza kadar varan kaskad imkanı ve optimum eşanjör yüzeyi kullanımını sağlayan fanı ile yüksek verimle yüksek miktarda sıcak su gereksinimini karşılıyor. Ek aksesuvarlar ve ilave sistem ekipmanları gerektirmeden en küçük mekanik tesisat odalarında bile kullanılabilen Bosch Therm 8000 S, doğalgaz ve LPG ile çalışabilme özelliği ile her türlü uygulamada kolaylık sağlıyor.

Motorlu üç yollu vanası ile su debisini ayarlayan Therm 8000 S, pre-mix brülörü ile NOx emisyon seviyesini düşürme konusunda da etkili bir performans gösteriyor.  Therm 8000 S’in tek cihaz için 6 adede kadar uzaktan kumanda programlayabilme imkanı ise, cihazın yanına gitmeksizin farklı kullanım noktalarında, kullanıcıların set sıcaklığını değiştirilebilmesini sağlıyor.

Therm 8000 S yoğuşma teknolojisi ve modülasyonlu gaz valfi sayesinde sağladığı enerji tasarrufunu, kullanıcı dostu LCD ekranı ve uzaktan kumandasıyla sunduğu kullanım kolaylığı ile buluşturuyor. 

Bosch Termoteknik  Hakkında
Bosch Termoteknoloji, enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın lider tedarikçisidir. 2010 yılında yaklaşık 13.450 çalışan ile 3.1 milyar Avro’luk (Yüze 68’i Almanya dışında) ciro gerçekleştirilmiştir.   Bosch Termoteknoloji, birçok güçlü uluslararası ve yerel markaya sahip olup,  Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya ülkelerindeki 21 fabrikasında çeşitlendirilmiş ürün gamıyla üretim yapmaktadır.  

Bosch Grubu; Robert Bosch GmbH’ı, 350’den fazla alt kuruluşunu ve 60’dan fazla ülkede bulunan yerel şirketleri içermektedir. Satış ve hizmet alanlarındaki iş ortakları buna dâhil edildiğinde Bosch, yaklaşık 150 ülkede temsil edilmektedir. Dünya çapındaki bu gelişim, üretim ve satış ağı büyümeye yönelik temeli oluşturmaktadır. 2011 yılında kesin olmayan finansal verilere göre, yaklaşık 300.000’den fazla çalışanla 51,4 milyar avro ciro gerçekleştirilmiştir. Araştırma ve geliştirme faaliyetleri için 2011 yılında yaklaşık 4 milyar avro harcanmış olup, dünya çapında yaklaşık 4.100 adet patent için başvuruda bulunulmuştur. Tüm ürün ve hizmetleri göz önüne alındığında, Bosch, yenilikçi ve faydalı çözümleri sayesinde yaşam kalitesinin artırılmasına katkıda bulunmaktadır.

Detaylı bilgi için: www.bosch.com.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 


Geri Dön