18 / 04 / 2024

Botanika, bitki ve çiçeklere besin takviyesi veriyor!

Botanika, bitki ve çiçeklere besin takviyesi veriyor!

Yazın sona erdiği dönemde daha fazla besine ihtiyaç duyan bitki ve çiçekler için Botanika, Çiçek Coşturan ürün grubu ile destek veriyor



Yaz aylarında ilgi ve bakımdan uzak kalan çiçekler için uygun besin öğelerini içeren Çiçek Coşturan ailesi çiçeklerinizin ihtiyacı olan tüm besinleri tek seferde karşılamalarını sağlıyor. Çim bakımının da önem kazandığı bu dönemde, ilk yapılacak iş çimlerin boyunu kısaltmakla beraber çimlerinize gerekli besinleri Çim Coşturan ürünü ile vermek olacaktır. Eylül ayı tohum ekmek ve ekilen tohumlara besin takviyesi yapmak içinde en uygun aydır. Botanika'nın Çiçek, Bahçe ve Çim Coşturan ürün grubu bitki, çiçek ve çimler için en ideal destekleyici özelliğindedir. 

Eylül ayının ekim ve besin verme açısından aktif bir dönem olduğunu belirten Botanika Ürün Geliştirme Müdürü Erkan Şamcı; "Eylül ayı tohum ekmek ve besin takviyesi yapmak için en uygun ay. Bitki ve çiçeklerin ihtiyacı olan maddeleri içeren Çiçek Coşturan ürün grubu ile bahçeler ve evler sonbaharda bile cıvıl cıvıl ve rengârenk olacak" dedi. 

Bahçelere hayat katan Botanika'nın iç ve dış mekân bitkileri için sunduğu "Çiçek Coşturan" ailesi "Bahçe Coşturan" ürünü ile 19 çeşide ulaştı.


Geri Dön