24 / 04 / 2024

Boyner Holding T-Box için Bahariye'de 7 katlı bina kiraladı!

Boyner Holding T-Box için Bahariye'de 7 katlı bina kiraladı!

Boyner Holding bünyesindeki Ay Marka Mağazacılık, T-Box'ın, en büyük cadde mağazasını İstanbul Kadıköy Bahariye'de açıyor. Bağdat Caddesi'nde uygun bina bulamayan şirket, Bahariye'de 7 katlı bina kiraladı...



Boyner perakende sektöründeki yatırımlarını sürdürüyor. Geçen günlerde YKM’yi satın alarak büyük sükse yapan grup, yeni mağazalar açarak bünyesindeki markaları da büyütüyor. Bunlardan biri de T-Box...

Boyner Holding şirketlerinden Ay Marka Mağazacılık’ın çatısı altında faaliyet gösteren T-Box, önümüzdeki ay Kadıköy Bahariye Caddesi’nde mağaza açıyor. Bu mağaza için kiralanan 7 katlı bina, Süreyya Operası’na yakın bir noktada bulunuyor.

Boyner Holdingin 2003 yılında piyasaya çıkardığı T-Box’ın halen biri Arnavutluk’ta olmak üzere 14 mağazası var. İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, Antalya, Gaziantep ve Kayseri’de bulunan bu mağazaların biri hariç tümü alışveriş merkezlerinde açılmış. Yani Bahariye’de açılacak T-Box, İstanbul Beyoğlu’ndakinden sonra T-Box’ın ikinci cadde mağazası olacak. Ancak yeni mağaza, alan olarak Beyoğlu mağazasından çok daha büyük. Bu arada, T-Box markalı ürünlerin Boyner mağazalarında da satıldığını hatırlatalım.

'DOĞRU LOKASYONU BULDUK'
Ay Marka, bu mağazayı- aslında birçok ünlü markanın bulunduğu Bağdat Caddesi’nde açmak istemiş. Ancak uygun bina bulamamış. Ay Marka Mağazacılık T-Box’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Eryılmaz, “Aslında bu marka için mağaza sayısını çok fazla artırmayı düşünmüyoruz. Bahariye Caddesi’ni de doğru lokasyona sahip olmasından dolayı tercih ettik” diyor. Ardından da yeni mağaza ve T-Box’ın gelecek planlarıyla ilgili şu bilgileri veriyor:
"Bahariye’de en büyük cadde mağazasını oluşturacağız. Binanın üç katında satış yapılacak. Diğer katlarda ise müşterilerimiz için çeşitli sürprizlerimiz olacak. Ardından ilk etapta  Ankara  Etlik Forum,  İzmir  Gaziemir ve İstanbul Profilo AVM’de mağaza açacağız.
Her AVM’de veya her caddede olmak gibi bir stratejimiz yok. Bu konuda çok seçici davranıyoruz. Tüketicilerimiz T-Box’ı her yerde göremeyecek.”
Tişörtle başlayıp yüzlerce çeşide ulaştı
Giyimden aksesuara, çantadan kırtasiye malzemelerine yüzlerce çeşit ürünü bulunan T-Box, yüzde yüz Türk markası. 2003 yılında tişörtleriyle piyasaya çıkmıştı. Günlük giyim ürünleriyle kadın erkek her kesime hitap eden, fiyat olarak ulaşılabilir bir koleksiyona sahip olan T-Box’ın hazır giyim ürünleri yurtdışında da yüzlerce satış noktasında satılıyor.
Ay Marka Mağazacılık bünyesinde T-Box’la birlikte NetWork, Fabrika, Que, Divarese, Arzu Kaprol ve Beymen Business markaları bulunuyor.

Özbey Men/Para


Geri Dön